Szekeres Viktor

Baj van: csúszik a Godzilla 2

A Godzilla 2 a tervezettnél kilenc hónappal később fog megérkezni a mozikba

A Legendary Pictures és a Warner Bros. bejelentette, hogy nem tartják a viszonylag régen belőtt 2018. június 8-i premierdátumot a Godzilla 2 esetében, hanem a film csak 2019. március 22-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban. Ezt pedig 2020-ban, május 29-én fogja követni a Godzilla vs Kong. Azonban a Godzillás univerzum rajongóinak sem kell elkámpicsorodnia, hiszen 2017. március 10-én Jordan Vogt-Roberts rendezésében megérkezik a Kong: Skull Island, 2018-ban pedig, igaz más univerzumban, de a Tűzgyűrű 2-ben lesznek óriásszörnyek.

Mint ismert, a 2014-es első részt követő "késlekedés" a Godzilla 2 esetében annak tudható be, hogy a stúdió szeretné, ha ismét Gareth Edwards rendezné az óriásszörnyről szóló filmet, azonban őt már hamarabb szerződtette a Disney az idei Star Wars-filmhez, így csak annak premierjét követően kezdhet el foglalkozni az új Godzillával. A Godzilla 2 történetéről természetesen még nem tudni semmit, az azonban kiderült a Comic Conon, hogy az elkövetkező epizódokban más óriásszörnyek is feltűnnének, mint például Rodan, Mothra és King Ghidorah. Kérdés, hogy a második részben melyikükre számíthatunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tibisan #5
    160 M azért nem volt éppen szerény büdzsé , a nemzetközi bevételekből tudott jószerivel profitálni... most miért nem kapaszkodtál a reklámköltségekbe ?
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.14. 15:19:40
  • Ender Wiggin #4
    zetor, lefogadom, hogy nem moziban nézte :-D Erre gondoltál? Ugye, nem...

    Egyébként 50 milliós plusz bevétele volt a kalkulációk szerint, ami végül is profit, de elég sovány. Szóval, hogy sokan nézték-e meg, az relatív. A mai mércével szerény büdzsé miatt lehetett nyereséges. De tényleg egy nagy rakás fos. Nem egyértelmű, hogy kell-e ennek folytatás...
  • Frank99 #3
    rögtön eret vágok magamon.....
  • zetortraktor #2
    Ez úgy működik, hogy megnézted? Megnézted. Azért folytatják, mert sokan megnézték. Lehet csodálkozni ezen, de ne egy néző csodálkozzon. Akinek volt esze, nem nézte meg.
  • Alexease #1
    Az elso eleg "szar" lett, mar az is csoda, hogy folytatjak;)