Szekeres Viktor

Itt a harmadik Da Vinci-kód film első előzetese

Megérkezett az Inferno teljes előzetese.

Tom Hanks és Felicity Jones próbálja megmenteni a világot a legújabb Dan Brown-adaptációban, az Infernóban. Hanks ismét eljátszhatja tehát Robert Langdon karakterét, s ezúttal nem a Da Vinci-kód könyvelőzményében, mint az Angyalok és démonok esetében, hanem egy valódi folytatásban, az Infernóban, melyet Ron Howard Budapesten forgatott, aminek észleléséhez talán nem is kell túl élesszeműnek lenni az alant látható képsorok elindítását követően.


Az itthon is nagy sikert arató könyv fülszövege a következő: ""Keressetek és találtok." Ez a bibliai idézet visszhangzik Robert Langdon, a Harvard jeles szimbólumkutatója fejében, amikor felébred egy kórházi ágyon, és nem tudja, hol van és hogy került oda. Arra a morbid tárgyra sincs magyarázata, amelyet a holmija közt eldugva találtak.
Langdon az életéért menekül egy őrült hajsza során Firenzén át, egy fiatal orvosnő, Sienna Brooks társaságában. Csak úgy szökhetnek meg ismeretlen üldözőik elől, hogy Langdon beveti ismereteit a történelmi homlokzatok mögött rejlő titkos átjárókról és ősi rejtelmekről. Egyedül Dante sötét, monumentális remekének, a Pokolnak néhány sora vezérli őket, amelynek segítségével megfejthetik a reneszánsz legünnepeltebb műveinek - szobroknak, festményeknek és épületeknek - mélyén rejlő kódokat, hogy eljussanak egy kirakós játék megoldásához, melynek révén talán elháríthatják a világot fenyegető félelmetes veszélyt...
A történelem egyik leghátborzongatóbb irodalmi klasszikusa, a Pokol ihletésére született, és díszletei között játszódó mű Dan Brown eddigi legellenállhatatlanabb és leggondolatébresztőbb regénye; lélegzetelállító versenyfutás az idővel, amely már az első oldalon rabul ejti az olvasót, és el sem ereszti a befejezésig.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZUL #2
    konkrétan csak Langdon a közös szál.... amúgy szerintem azok a könyvek jobbak voltak amiben nem a prof szerepelt... :)
  • Zombee #1
    Ó mily pokoli sötétség! Még hogy 3. Da Vinci-kód film...
    A fő karaktereken kívül nem sok köze van hozzá. Kb. annyi, mint két James Bond regénynek egymáshoz.
    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2016.05.10. 11:58:53