Szekeres Viktor

18+: A legviccesebb után itt a nyár leghumortalanabb komédiájának előzetese

A Bad Moms előzetes alapján rémesen rossz filmnek tűnik.

Az STX Entertainment Amerikában július 29-én mutatja be új filmjét, a Bad Moms című komédiát, melyet az a Jon Lucas és Scott Moore írt és rendezett, akiknek a Másnaposok forgatókönyvét is köszönhettük pár éve. Az anyákról szóló komédia három főszereplője Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn lesz, de mellettük, kisebb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Christina Applegate, Jada Pinkett Smith és Annie Mumolo.


Arról egyelőre nincs információnk, hogy itthon bemutatásra kerül-e a mozikban a Bad Moms, melynek magyar címe minden bizonnyal Rossz anyák lesz, már persze akkor, ha nem biggyesztenek mellé egy alcímet. Ha kegyes hozzánk a sors, akkor lehet, hogy csak lakossági forgalmazásban jelenik meg a film, hiszen sem Mila Kunis, sem Kristen Bell, sem pedig Christina Applegate nem olyan név, aki miatt szétszedné a hazai közönség a mozikat. Ha persze a stílust nézzük, akkor biztosak lehetünk abban, hogy lennének nézői a filmnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #5
    Kövezzenek meg, de sokkal inkább nézem meg ezt a filmet ezekkel a színésznőkkel, mint mondjuk az új szellemírtókat. Lehet, a film nem lesz nagy szám, de ezektől a csajoktól - szerintem - azért lényegesen többet várhatok akár humor, akár színészi játék terén, mint a Melissa-féle bandától.
  • zetortraktor #4
    Nem mintha egy szó is lenne arról benne, hogy mi lesz sikeres és mi nem, de attól, hogy te nem értesz a témához, még nem kell szégyellni. Nyilván van, aki szerint egy kábé 80%-ban csak női közönséget érdeklő komédia sikeresebb lesz, mint egy uniszex folytatásfilm, ami első részének jó volt a fogadtatása és majdnem 300 millió dollárt termelt. Más kérdés, hogy a többség körberöhögi.

    De azzal egyetértek, hogy pocsék kommersz komédia elég jó eséllyel lehet siker, hiszen az olyan szemét, mint a Recskázó nagyapó, vagy mi, is tarolt itthon. (Amerikában bukott, mert sok hülye amerikai.)
  • oritomi #3
    De jó,hogy van 1 megmondóember és a szánka adja hogy mi lesz sikeres és mi nem...A nyakam rá,hogy sikeresebb lesz mint az általa vélt nyári sikerfilm (rossz szomszédság 2)
  • Zombee #2
    A Koszorúslányok alkotói talán húzónevek voltak?

    Mrs. Smith most pattogjon az Oscar-mellőzöttséggel, amikor ilyenekben villog. :D