Szekeres Viktor

Remek képek és videó a Halálos iramban 8 forgatásáról

Kubai képeket tett közzé Vin Diesel a Fast 8 munkálatairól.

Nem minden nap látható képek kerültek fel a netre a Halálos iramban 8 munkálatairól, hiszen hollywoodi produkció már nagyon régen járt Kubában, akkora pedig, mint minden idők egyik legnépszerűbb filmsorozatának legújabb epizódja, pedig végképp nem. A Universal filmjének forgatása nemrég kezdődött meg. A kubai díszletben régies autókat is láthatunk Havanna városának utcáin, és a képek mellett még Vin Diesel mozgóképes beköszönésének is tanúi lehetünk. (További forgatási képeket itt lehet megtekinteni.)

Klikk
ide! Klikk
ide!
Klikk
ide! Klikk
ide!

A UIP-Duna Film itthon 2017 áprilisában mutatja be a Halálos iramban nyolcadik részét, míg a film április 14-én mutatkozik be majd Amerikában. Az egy új trilógia első filmjét 2019. április 19-én fogja követni a kilencedik rész, 2021. április másodikán pedig a tizedik.


A nyolcadik részre visszatér a korábbi epizódokból Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris" Bridges, Elsa Pataky és Lucas Black, valamint Jason Statham, Dwayne Johnson és Kurt Russell szereplése is szinte biztosra vehető a korább már látott karakterek közül. Az új rész főgonosza Charlize Theron lesz, mellette pedig még a Trónok harcából Tormundként ismert Kristofer Hivju erősíti majd a rosszfiúkat. A filmet a tavaly a Straight Outta Comptonnal hatalma sikert arató F. Gary Gray rendezheti, aki korábban már sikerre vitt egy autós akciófilmet, Az olasz melót.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)