Szekeres Viktor

Új kép a Star Trek 3-ból

Végre ismét hallhatunk valamit a új Star Trek-sorozat harmadik filmjéről.

Minden bizonnyal vihar előtti csak a csend a Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) kapcsán, s napokon belül kapunk egy új előzetest is hozzá, hiszen a Paramount a semmiből hirtelen kiadott, illetve az Empire filmes magazinban megjelentetett egy új jelenetképet, melyen Zachary Quintót, Karl Urbant, valamint az újonnan érkezett Sofia Boutellát láthatjuk.

A Star Trek harmadik részének premierjére 2016. július huszonkettedikén fog sor kerülni. A tét pedig nem kicsi, hiszen az új rendezőnek, Justin Linnek két hatalmas sikerű filmet kell követnie rendezésével. A Star Trek, illetve Sötétségben: Star Trek minden idők legsikeresebb ST-mozijaivá váltak: előbbi Amerikában 258, a világ többi részén pedig 128 millió dollár bevételt termelt, utóbbi pedig hazájában ugyan csökkent egy cseppet (229 milliós bevétel), de nemzetközileg gyarapodott (239 millió dolláros bevétel).

A filmre természetesen, aki számít, az visszatér. Az említettek mellett Chris Pine, Simon Pegg, Zoe Saldana, Anton Yelchin és John Cho is szerepelni fog. Új főszereplőnek pedig Boutella mellé Idris Elba is érkezik főgonosznak, de mellette szerepelni fog még a The Raidből, vagyis a Rajtaütésből ismert Joe Taslim is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!