Szekeres Viktor

Ilyen lesz A mestergyilkos 2 Jason Statham és Jessica Alba főszereplésével

Az előzetes előtt egy jelenetkép érkezett Jason Statham új akciófilmjéhez.

Még idén megérkezik A mestergyilkos folytatása, s a kampány kezdetét egy promóképpel jelzi a gyárt stúdió. A Mechanic: Resurrection címre hallgató filmet eredetileg január 22-én tervezték bemutatni Amerikában, de végül augusztus 26-ra módosult a bemutató időpontja. A Mestergyilkos 2-t a német Dennis Gansel rendezi, akitől itthon a Napola - A Führer elit csapatát és A hullámot láthattuk nemrég, de ő készítette annak idején az itthon nagy sikert arató Csajok a csúcsont is.

A Thaiföldön forgatott filmben Jason Statham természetesen vissza fog térni Arthur Bishop szerepében, hiszen a remake alapjául szolgáló eredeti Charles Bronson-mozi megváltoztatott befejezésnek köszönhetően életben maradt a karaktere. Statham mellett Tommy Lee Jones, Jessica Alba és Michelle Yeoh lesz benne az új epizódban.

A mestergyilkos 2011-ben nem robbantott bankot, igaz, a bevételére panasz sem lehet, hiszen úgy teljesített, mint az egykori átlagos Statham-filmek, Amerikában 29, a világ többi országában pedig összesen 22 millió dollárig jutott el. A nem túl magasnak tűnő számok ellenére a film a 2008-as A szállító 3 óta a legsikeresebb önálló Statham-mozinak számít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!