Szekeres Viktor

Nem unjuk meg sosem a Warcraft-előzeteseket, itt a legújabb

Még egy előzetest kapott a Warcraft: A kezdetek.

Bár meglehetősen nagy divat utálni a reklámokat, a Warcraft: A kezdetek (Warcraft) legújabb előzetese is igen gyorsan elérte a milliós megtekintést a YouTube-on, pedig az alant látható videó azok közé a reklámok közé tartozik, melynek megtekintése még az ember jövőbeni szórakozásának mértékét is csökkenti a spoilerek bemutatásával. Amerikában június 10-én lesz a premier, idehaza pedig már május 26-tól láthatjuk a sokak által várt filmet a UIP Duna-Film jóvoltából. A fantasy játékadaptációt a Holdat és a Forráskódot is jegyző Duncan Jones rendezte.


A hivatalos szinopszis szerint a film története: "Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát.
Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért
."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #3
    adaptáció=feldolgozás?
    spoiler=poéngyilkosság, végkifejlet elárulása?
  • Aldo Moro #2
    szinopszis=áttekintés, tartalom?
  • Kelta #1
    ez nagyon állat lesz..