Szekeres Viktor

Megvan, kik közvetítenek az idei foci-EB-ről

"Eb-keretet" hirdetett az M4 Sport.

Idén az M4 Sport fogja közvetíteni a labdarúgó EB mérkőzéseit Franciaországból, és a sportág kedvelői már jó ideje találgatták, hogy kiket fog az a megtiszteltetés érni, hogy közvetíthetik ezeket a meccseket - többek között a magyar válogatott összecsapásait. Az MTVA kihirdette, hogy a helyszíni kommentátorok csapatát Hajdú B. István, Gundel Takács Gábor, Knézy Jenő és Székely Dávid alkotja, helyszíni riporterként pedig Mohay Bencét és Tihany Viktort köszönthetik a nézők.

A csatorna sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy a helyszíni stúdióból Berkesi Judit jelentkezik, míg Molnár Mátyás pedig Budapestről követi a mérkőzéseket. A tervek szerint az M4 Sport végigkíséri a válogatott útját az edzőtáboroktól kezdve és az Eb-mérkőzéseken is végig a csapat közelében lesznek a kamerák. Korábban a játékosokról egyébként még portré-sorozat is készíült, amelyet május 10-től sugároz a csatorna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #3
    Inkább arról, hogy Dzsudzsák vagyok, a PSV után a menedzsereim elszarták a karrieremet. Bár maradtam volna még egy évig, most rendes csapatban fociznék.
  • kalapos01 #2
    Ejha, valaki eléggé képben van a bulvárral.
  • Dewri #1
    És miről fog szólni a portréfilm? "Dzsudzsák Balázs vagyok, külföldön focizok egymilliárdért, szabadidőmben Lamborghinit török rommá"... Vicc...