Szekeres Viktor

Mégsem mozifilm lesz az élőszereplős Death Note

A Netflixre került át a Death Note.

A Variety értesülései szerint a Death Note-mozifilm a Warnertől átkerült a Netflixre, ami azt jelenti, hogy a mozik helyett a tévénkbe, illetve okoskészülékjeinken nézhetjük meg - természetesen a világpremierrel egy időben. Ez a lépés is annak az új filozófiának köszönhető, amit a Disney is vallani kezdett, hogy szinte az összes nagy filmjét a franchise-ai köré fogja építeni (Marvel, Star Wars, Pixar, Disney Animation) - a Warner a tervek szerint a LEGO-univerzumot, a DC-s képregény-adaptációkat, valamint a Harry Potter-projekteket "erőltetné".

Az már korábban kiderült, hogy az amerikai élőszereplős Death Note-mozifilmet az az Adam Wingard rendezheti, aki többek között a You're Nexttel és a The Guesttel tette le a névjegyét Hollywoodban - itthon sajnos egyik munkája sem jelent meg forgalmazásban. Az ő színre lépésével kezdődött meg a forgatókönyv komolyabb fejlesztése, s ezt követően elég hamar ráleltek a főszereplőre, Nat Wolffra, akinek a partnere Margaret Qualley lesz.

A tervek szerint az új Halállista-filmet valamikor tavasszal kezdik el forgatni Jeremy Slater szkriptje alapján. Az, hogy mikor kerülhet sor a premierjére, egyelőre még nem ismert, de nem valószínű, hogy a bemutató 2017 előtt meglenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #3
    az összes rajongó :D
  • kalapos01 #2
    Kit érdekel egy régi film? Ne viccelj. Eleve, ki tud róla?
  • Szefmester #1
    Minek csinálják meg újra? A régi élőszereplős közel tökéletes volt. Egyedül a halált kellene modernebben beilleszteni a filmbe, de azt meg a nyers filmre rá tudják rakni...