Szekeres Viktor

A magyar mozizóknak sem jött be a Batman v Superman

Akárcsak Amerikában, itthon is nagyot zuhant a Warner szuperhős filmje.

Ugyan a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala megtartotta az első helyét a hétvégi hazai mozis bevételi toplistán, de a közepes nyitányt követően a folytatás még gyengébbre sikeredett nézőszám tekintetében, hiszen a második hétvégére 62%-kal csappant meg a film iránti érdeklődés. Mindez azt jelentette, hogy csütörtöktől vasárnapig 34 307-en látták a filmet, 44,7 millió forintot generálva. Így a film hazai nézőszáma jelenleg 151 310, összbevétele pedig 216 millió dollár.

Mindez azt jelenti, hogy a film ugyan át fog lendülni valószínűleg a 200 ezer nézőn, de közelében sem lesz az év legsikeresebb filmjeinek. És a Batman v Superman nemcsak a Deadpool jelenleg 422 ezer nézőjét, vagy pedig a Nagyfater elszabadul 344 ezer nézőjét nézheti irigykedve, de még a Saul fiának a nézőszámát sem fogja elérni, ami valahol a hazai közönség elismerése, hiszen nem túl gyakori, hogy egy magyar film nagyobb érdeklődést generál, mint Batman legújabb mozis feltűnése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ReszegKoldus #6
    Biztos hogy ahhoz a "magyar filmhez" kell hasonlítani amelyiknek több mint 40 hét kellett ekkora nézőszám eléréséhez? :D
  • poet72 #5
    Tuti bukta ;-)
    Vajon honnan veszi a cikkeket, mert nem a T. Anonymus írja, az biztos. Hisz nincs ideje, csak a Kossuth rádiót hallgatja...
  • Zombee #4
    Az SG "újságíróinak" 700 millió gyakran még az orbitális bukás kategória, nekik az új Pókember is elhasalt ennyivel, míg a Galaxis őrzői óriási siker, persze szintén 700 millió körüli bevétellel.
  • Gauge #3
    A film jó, a vége szerintem is kevésre sikerült, de az az igazság, hogy két és fél óra után nem bántam:)
  • Zombee #1
    Moziban néztük, nem érzem kidobott pénznek, de a film messze van a tökéletestől. A vége harc elég gagyi. Értem én, hogy Doomsday ennyi, de akkor is csak egy buta zúzás volt.