Szekeres Viktor

Nem biztos, hogy lesz önálló Batman-film Ben Affleckkel

Ben Afflecknek csupán két filmre van szerződése a Warnerrel, és ezek egyike sem Batman-film.

A minap adott interjút a The Hollywood Reporternek, a William Morris Endeavor egyik elnök-vezérigazgatója, Patrick Whitesell, aki érdekes információkat árult el Ben Affleckről, akinek egyébként az ügynöke is egyben. Whitesell elmondta, hogy Batman jelenlegi alakítója három filmre szóló szerződést írt alá a Warnerrel. Az elsőt, a Batman v Supermant már láthatjuk a mozikban, a másik két film pedig a tervezett Igazság Ligája (Justice League) két epizódja lenne.

Persze ez nem azt jelenti, hogy ne látnánk a színészt mg többször a fekete lebernyegben, hiszen ha a Warnernél úgy döntenek, hogy az Affleck által írt szkript alapján készítik el a következő önálló Batman-mozifilmet, akkor minden bizonnyal annak főszerepét is el fogja vállalni, de ez persze még további tárgyalások függvénye is. Whitesell egyébként Affleck Batman-sztoriját úgy jellemezte, hogy egy "nagyon klassz ötletre épül".

A teljes képhez egyébként még hozzátartozik, hogy a szerződés különböző kiegészítéseinek köszönhetően a fenti három filmes szereplés köz nem tartozik bele a Suicide Squados esetleges cameo.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!