Szekeres Viktor

Itt a posztapokaliptikus The Last Ship 3. évados előzetese

Szokás szerint nyáron folytatódik a The Last Ship.

Az amerikai TNT csatorna tavaly úgy döntött, hogy idén is folytatódik a The Last Ship című (poszt)apokaliptikus sorozat. A döntés azt követően született meg, hogy a sorozat még mindig kiemelkedő nézőszámot produkál csatorna szinten, tavaly például magasan felülmúlta az 5. évadjában járó Falling Skiest, mely ugyancsak a posztapokaliptikus tematikát képviselte. A június 12-én érkező 3. évad előzeteséből kiderül, hogy az új részekben úgy fogjuk kapkodni a fejünket, hogy csak na.


A széria egy kihalásra ítéltetett Földön játszódik, egy olyan világban, melyben egy vírusnak köszönhetően az emberiség 80%-a már elpusztult, és a többiek sorsa is igencsak kérdéses. A történet egy hajó fedélzetén játszódik, egy olyan hajóén, mely hónapokat töltött sarkvidéki hadgyakorlaton, s a vírus pusztításának híréről sem értesült a legénység a rádiócsendnek köszönhetően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #4
    Ahogy nezzuk, valoban van benne egy nagy adag amcsi melldongetes, de engem kozel sem zavart annyira, mint mondjuk a Hawaii Five-0-ban, ahol meg csopogosre is veszik a figurat.

    Nem lesz egy klasszikus, de legalabb nem dramaznak benne reszeken keresztul. es mindig van valami kis akcio, egy kis izgalom. Ettol fuggetlenul nem hiszem, hogy sokkal tobbet ki tudnak majd belole huzni, mint 3-4 evad.
  • Ender Wiggin #3
    Ezt a hét évadot honnan veszed? A egy-két sikeres évad esetén a legoptimistább tervezés mondjuk 5 évad lehet, mert akkor már a szindikáció stádumban lenne egy TV sorozat. És hétig csak nagyon kevesen jutnak el még két sikeres évad után is.
  • zetortraktor #2
    Amennyire tervezik? Minden sorozatot végtelen ideig, de minimum 7 évadig terveznek, addig szerződnek a színészekkel is. Rövidebb ideig nincs értelme. De rohadtul mindegy, ki mennyi időre tervez, amikor írod az ikszedik évadot, fogalmad sincs arról, hogy 1-2 év múlva merre fg menni a sztori.
  • bunny #1
    Egy nagy US military reklám az egész film, egyszer nézhető ha épp jobb nincs, de egy idő után inkább fárasztó. Igaz a Falling skies is eléggé ellaposodott a végére, hiába, ha valami tovább fut mint amennyire eredetileg tervezték, ez a vége többnyire.