Szekeres Viktor

Megérkezett az első hivatalos kép a The Walking Dead új főgonoszáról

Már jó ideje Negan érkezésétől hangos a The Walking Deades rajongótábor. Most végre megmutatták nekünk.

Bár a már a hatodik évados finálépromókban is feltűnt a The Walking Dead hetedik szezonjának fő gonosztevője, Negan, de az előzeteseket valószínűleg csak a kisebbség szokta nézni, így az amerikai AMC csatorna egy hivatalos promóképet is kiadott a Jeffrey Dean Morgan által alakított figuráról, valamint Lucille nevű baseball ütőjéről, mely minden bizonnyal egy vagy több szereplő végzetét fogja okozni.


Persze miképp az előzetesekben, a képen sem látni Negan arcát, de akik ismerik a színészt, azt valószínűleg nem fogja különösebb meglepetés érni. Jeffrey Dean Morgan az elmúlt évben a The Good Wife című jogi dráma, valamint az Extant című scifi sorozatban játszott kiemelt szerepet, korábban pedig olyan sorozatokban ismerhettük és szerethettük meg őt, mint a Grey's Anatomy vagy a Supernatural.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    Nem volt szándékos provokáció, de végsősoron számítottam rád vagy a másik egybitesre. Az elmúlt két évadban nem volt ellenséges csoport? Terminus (Gareth és az anyja) mi volt-e? A kórház és Officer Lerner mi volt-e? Te ugye nem nézed, csak magyarázol mindig mindenkinek?
  • zetortraktor #4
    "Mindig van egy csoport, akit egy iridóta vezet és azokat kell likvidálni. Nem unalmas még?"

    Te nézed, te tudod, hogy unalmas-e.

    Illetve valószínűleg nem nézed, mert az elmúlt két évadban, a mostani utolsó részekig nem volt szó ilyesmiről a sorozatban. (Sőt, alapvetően az elmúlt 2,5 évadban nem volt likvidálandó csoport meg őket vezető idióta.)
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2016.04.01. 20:10:55
  • Ender Wiggin #3
    A sorozat mondjuk a képregénytől független, szinte teljesen mások a karakterek (itt élő ott halott stb.), szóval attól függetlenül, hogy hányszáz rajzolt epizód lesz, ezt be lehet fejezni. A gond az, hogy csak egyfajta konfliktust tudnak az egymás epizódjait nyilvánvalóan nem néző/olvasó írók kitalálni. Mindig van egy csoport, akit egy iridóta vezet és azokat kell likvidálni. Nem unalmas még?
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.04.01. 19:26:53
  • Dynamic #2
    Miért lenne, ha van nézettség és van egy elég jó alapanyag? A képregényből eddig kb. 160 rész jelent meg és jön folyamatosan, a film meg 6 évad után még csak most fog érni a 100. képregény részhez.
  • dzsagon #1
    hát ennek már sohasem lesz vége?