Szekeres Viktor

Magyar rendező készíthet scifit Bradley Cooperrel

Mundruczó Kornél a Fehér isten után elkészítheti első nagy, Hollywoodi filmjét.

Viszonylag kisbetűs információ volt a Deeper című tervezett filmről szóló hírekben a rendező személye, de számunkra egyértelműen az volt a fő információ, hiszen Mundruczó Kornél dirigálása alatt jöhet létre a projekt, legalábbis a Deadline információi szerint. A scifi-thrillerről annyit lehet tudni, hogy Bradley Cooper lesz a főszereplője, a forgatókönyvet pedig az a Max Landis írja, aki annak idején Az erő krónikájával futott be, azóta pedig minden szkriptjére (BeSZERvezve, Mr. Right, Victor Frankenstein, Power Rangers, Dirk Gently) lecsapott valamelyik stúdió.

Landis a Deepert a következő egyenlettel írta le: Birdman + Ragyogás + Locke + 2001 + A barlang - The descent + Miyazaki. A történet főhőse, akit Bradley Cooper alakítana, egy volt űrhajós, aki egy mélytengeri küldetésre indul egy újonnan felfedezett óceáni árkot felderítendő, mely becslések szerint a bolygó legmélyebb pontját rejtheti. Egyre lejjebb hatolva a mélységben, az űrhajós titokzatos erőkkel kényszerű szembe nézni, melyek fizikailag és pszichológiailag is hatnak rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    A történet főhőse egy mélytengeri küldetésre indul egyre lejjebb hatolva a mélységben, az űrhajós titokzatos erőkkel kényszerű szembe nézni, melyek fizikailag és pszichológiailag is hatnak rá."

    ME3: Leviathan?