Szekeres Viktor

Itt a Wayward Pines 2. évad első előzetese

Nemsokára kezdődik a Wayward Pines új szezonja, így előzetes is dukál neki. Még, ha nem is klasszikus.

Nem klasszikus előzetest kapott a Wayward Pines második szezonja, hiszen a lenti videó inkább a koncepció elmagyarázására koncentrál a készítők, M. Night Shyamalan és Blake Crouch kommentálásával. Miután az első évad vezető írója, Chad Hodge, távozott a stábból, így a helyét a showrunner pozícióját Mark Friedman veszi át, ő szabhatja meg a sorozat új irányát. És ezen új irány új szereplőket is jelent, olyan színészek csatlakoztak az idén májusban induló epizódokhoz, mint Jason Patric, Djimon Honsou, Josh Helman, Christopher Meyer, Kacey Rohl, Nimrat Kaul


Az újak mellett természetesen nagyon sok visszatérnek a régi arcok közül - ki hosszabb, ki rövidebb időre: Carla Gugino (Kate), Melissa Leo (Pam), Charlie Tahan (Ben), Terrence Howard (Pope), Toby Jones (Pilcher), Shannyn Sossamon (Theresa), Tom Stevens (Jason) és Tim Griffin (Adam). A régiek közül állandó szereplőként egyedül Hope Davisra (Miss Fisher) kell számítanunk.

Az itthon is a FOX-on adott sorozat új szezonjának története 3 évet ugrik az időben, amikorra már megvalósult a fináléban sejtetett új status quo. Az eseményeket egy új jövevény szemszögéből láthatjuk, azonban ezúttal valószínűleg nem ő lesz a középpontban, hanem a városban szemben álló felek, akik másképpen képzelik el az emberiség maradékának túlélését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    És ebből mi következik? Segítek, nem lesz benne a második évadban. Mert meghalt. Ő az, akinek végig lehetett nézni a sztoriját, neki nem volt múltja a városban, amit nem látott a néző.
  • cylonflatus #1
    Csak pont az első évad "legfőbb" főszereplőjéről nem esik egy szó se, akinek a szemszögéből az egész játszódik... segítek, Matt Dillonnak hívják...