Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Suicide Squad-mozifilm

Most egy nemzetközi előzetes érkezett a DC új képregény-filmjéhez.

A Warner új képregény-filmje, az Öngyilkos osztag (Suicide Squad) bebizonyíthatja, hogy nem csak a hősökért, hanem a gonoszokért is érdemes filmeket nézni. A DC-univerzum rosszfiúiból álló csapatról szóló filmet David Ayer (Az utolsó műszak, Szabotázs, Harag) rendezi és 2016. augusztus ötödikén kerül bemutatásra a mozikban. És mindenképp jó mókának ígérkezik az előzetes alapján, nem pedig annyira búslakodó, sötét filmben, mint az új Batman v Superman.


Az Öngyilkos Osztagban Will Smith lesz Deadshot, Joel Kinnaman alakíthatja Rick Flagget, Margot Robbie Harley Quinnt, Jai Courtney Captain Boomerangot, Cara Delevingne Enchantresst, Viola Davis pedig Amanda Wallert. További szereplők: Karen Fukuhara (Katana), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Jay Hernandez (El Diablo), Adam Beach (Slipknot), Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Raymond Olubowale és Common.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #4
    Pontosabban japán. De ez részletkérdés. Nem nevezném én sem újnak, ez ugyanannak trailernek a Japán piacra szánt változata.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2016.04.03. 23:21:30
  • Ender Wiggin #3
    Hiheteletlen, hogy a képregényekhez, rajzfilmekhez és a játékokhoz képest mennyire bazári és gagyi mindegyik karakter...és mr. eko, mint killer croc, bruhahaha
  • Boresz #2
    új=ázsiai írásjelek ??????????????????????
  • RelakS][ #1
    Ebben mi az új? jó pár héttel ezelőtt jelent meg.