Szekeres Viktor

Annihilation: alakul az Ex Machina rendezőjének új filmje

Új filmmel jelentkezik az Ex Machina rendezője, a címe Expedíció lesz.

A Tracking Board adta hírül, hogy Oscar Isaac is csatlakozott Paramount Pictures új, futurisztikus gótikus horrorjához, az Annihilationhöz. A film Jeff VanderMeer Southern Reach-könvtrilógiájának első kötetén fog alapulni, s korábban olyan színészek írtak alá hozzá, mint Natalie Portman, Gina Rodriguez és Tessa Thompson. És, hogy miért annyira érdekes ez a projekt? Nos, mert az írója és rendezője az az Alex Garland, aki tavaly az Ex Machinával ért el hatalmas sikert a rajongók körében.

A regény itthon is megjelent Expedíció címen (a folytatások címei Kontroll és Fantomfény), a hivatalos tartalma a következő: ""Az X Térséget a kormányzat már harminc éve környezeti katasztrófa sújtotta övezetnek álcázza, így mostanra az érintetlen és burjánzó vadonnak látszó terület csupa misztikum és rejtély az emberek szemében. A Déli Végek nevű titkos ügynökség ez idő alatt számos expedíciót küldött a hely felderítésére - szinte mindegyik tragikus véget ért. Most indul útnak a tizenkettedik expedíció.
A kutatócsoport négy nőből áll: egy antropológusból, egy geodétából, egy pszichológusból és egy biológusból. A küldetésük felderíteni a terepet és mintákat gyűjteni, feljegyezni minden tudományos megfigyelést a környezetről és egymásról, valamint mindenek felett elkerülni az X Térség természetfeletti hatását.
Az expedíció mindenre felkészülve indul útnak, és hamar megdöbbentő felfedezéseket tesz - például talál egy megmagyarázhatatlan topográfiai jelenséget és olyan életformákat, amik meghaladják a megértés képességét -, de mégsem ezek, hanem a tagok egymás elől gondosan elrejtett titkai változtatnak meg mindent."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Éljen a cenzúra.