Szekeres Viktor

X-Menes színész lett az új MacGyver

Az X-Men Havokja lehet az új MacGyver.

A hosszas casting után az illetékesek úgy látták, hogy Lucas Till fogta meg legjobban a fiatal MacGyver karakterét, így őt választották ki a tervezett reboot főszerepére. A CBS csatorna sorozattervének főhőse egy huszonéves férfi lenne, akit beszervez egy titkos szervezet, s munkája során kitűnő problémamegoldói képességeit használja fel arra, hogy különféle katasztrófákat akadályozzon meg.

Az eredetsztori természetesen kitérne arra is, hogy mely képességekre, illetve szakértelmekre hogyan tett szert a fiatal MacGyver. A pilotot sokáig úgy volt, hogy az a James Wan fogja rendezte, aki a korábban tervezett MacGyver-mozifilmet készítette volna, azonban ő egyéb elfoglaltságai miatt mégsem tudta vállalni a feladatot, így a helyére David Von Ancken ugrott be. A MacGyver-pilot forgatókönyvét R. Scott Gemmill írta meg először, de a csatorna ezt dobta, és a helyére Paul Downs Colaizzót alkalmazták, aki új szkripttel állt el

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Fasza, MacGyver az évek alatt törpe lett... De legalább amerikai, és nem fekete nő, ez is valami a mai trendeket figyelembe véve.