Szekeres Viktor

Adam Sandler beindult - előzetest kapott az új komédiája

Adam Sandler ismét egy Netflixes filmmel jelentkezik.

Mint ismeretes, egy ideig nélkülöznünk kell Adam Sandlert a mozifilmekből, hiszen a színész több filmre szóló megállapodást kötött a Netflix stream szolgáltatóval, aminek első eredménye, a Ridiculous Six című westernkomédia már tavaly év végén megjelent - és kapott rengeteg negatív kritikát. Sandler következő Netflixes komédiája május 27-től lesz elérhető itthon is a szolgáltató kínálatában, a címe The Do-Over lesz, az előzetese pedig itt nézhető meg.


A képsorok minden bizonnyal önmagukért beszélnek, ilyen szempontból remekül be is tölti a szerepét a reklám, hiszen valószínűleg mindenki el tudja, hogy meg akarja-e nézni ezt a filmet, amiben Sandler partnere David Spade lesz. A filmet is egy régi cimbora, Steven Brill rendezte, aki korábban a Kismenőt, illetve a Sátánkát is készítette. A kisebb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk majd feltűnni, mint Paula Patton, Kathryn Hahn, Luis Guzman, Michael Chiklis, Sean Astin, Catherine Bell, Natasha Leggero, Nick Swardson, Torsten Voges, Renee Taylor és Matt Walsh.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    +1

    Az évek során elég sokféle karakterben és zsánerben feltűnt. Úgyhogy képes megújulni. De minek? A Ridiculous Six a Netflix legnézettebb filmje lett az első hónap után minden országban!
  • Cyberdog #3
    A Ridiculous Six nevetségesen rossz volt.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2016.04.03. 23:23:42
  • Paddy #2
    Sandlerrel az a baj, hogy képtelen megújulni.
  • Sequoyah #1
    A Ridiculous Six egyaltalan nem volt rossz, az elmult 10 ev Adam Sandleres filmjeihez kepest jol sikerult.
    Persze a valoban jo filmjei, amik nem az eszetlen baromkodasrol voltak hiresek, messze jobbak (Apafej, Click, 50 elso randi, Wedding Singer).