Szekeres Viktor

Wonder Woman-mozifilm: az első csapatkép

A Batman v Superman premierje után rögtön megindult a Wonder Woman promózása.

A Warner Bros. Pictures új Wonder Woman-promóképet jelentetett meg az Entertainment Weeklyben, melyen nemcsak a főhőst, Dianát láthatjuk, hanem anyját, Hippolyta királynőt (Connie Nielsen), és két nagynénjét Antiope tábornokot (Robin Wright), valamint az ő hadnagyát, Menalippét (Lisa Loven Kongsli). A film Patty Jenkins rendezésében készül.

Klikk ide!

A Csodanő forgatása Angliában, Franciaországban és Olaszországban zajlik (természetesen nem párhuzamos). Gal Gadot a Batman v Superman: Dawn of Justice-ban már be is mutatkozott a közönség előtt, de a konkrétan rá szabott mozifilm Amerikában 2017. június 23-án kerül bemutatásra a mozikban. Gadot és a képen láthatók mellett egyébként még olyan színészeket láthatunk még a képregény-filmben, mint Chris Pine, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya és Lucy Davis.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #12
    Feminizmus utattőr ezzel egyetemben a férfi nem lesz többé erős, mert a nővel kell versenyeznie. Gratula a reklámnak, várjuk nagyon csak legyenek nagy cicik is a filmben.
  • DantesHUN #11
    Az izraeli hadsereg amúgy kicsit más mint a magyar honvédség. Másrészt harci kiképzőként szolgált, nem irodista volt.
  • cateran #10
    2 evet? (valojaban 1 ev es 9 honap, de kicsire nem adunk) No, es hol? Az, hogy sorkotelesen vagy 1 hadseregben, kb semmit sem jelent, kapsz 1 alapkikepzest aztan mesz, ahova besoroztak (vagy gondolod a felderitok ugyanolyan kikepzest kapnak, mint a hiradosok?) Egyszoval lehetett kommandos es lehetett irodista...4 honapos alapkikepzese volt, de hogy utana hova kerult? (1500 no van a kozvetlenul harcolo egysegeknel, ez az osszes noi katonanak a 2,5%-a)
  • Whysper #9
    Magyarázkodhattok ,de ez a Női karakter a mesében is ugyan ilyen. Vékony kimért fapofa. nem tudom kit kellett volna oda rakni helyére. Én mé gképregényben sem láttam nevetni. Telejsen rendben votl a karakter/színész párosítás. Én örülök ,ho gynem egy 300x látott Nő volt újra. charlize theron talán,de Ő hiába szép kimér tés magas vékony mint a Wonder Woman attól mé g más szerepben láttam már ezerszer.

    Főleg mikro kitartja a kardot azért van ott Női izom rendesen. Főleg,hogy nem csupán ember nem értem a vita tárgyát.

  • Voltan #8
    Az, hogy valami pénzügyileg sikeres-e, illetve, hogy jó-e, az két teljesen különböző dolog.
  • grobs #7
    Izraelben a nőknek 2 év a sorkatonai szolgálat. Tehát minden állampolgárnak ennyi a minimum hacsak egészségügyi okból nem alkalmatlan. Korábban volt vallási kifogás, de túl sokan éltek vele.
    Ettől függetlenül lehet jó, vagy rossz színésznő, csak gondoltam megjegyzem, hogy a "Két évet szolgált az izraeli seregben" minden ott élő nőre vonatkozik, nem egy különleges dolog ... a férfiaknak 3 év kötelező. Ettől még nem lesz krav-maga mester. De kétségtelenül hiteles amazon lehet, mert ő legalább már megütött valakit életében, látott közelről valódi küzdelmet, esetleg részt is vett ilyenben. De ebből még probléma lehet ha nem hasonló kvalitású színésznőket adnak mellé a filmjében, mert akkor nagyon látványos lesz a bénázásuk.

    Utoljára szerkesztette: grobs, 2016.03.29. 10:35:44
  • Whysper #6
    Milyen Tré? Elvagy Te varázsolva. Szerintem Nagoyn jó lett a batman VS Superman. Végre nem az volt Focusban ,hogy harc hanem a karakterek ahogy megismerkedik batman és Superman és az igazság ligája elkezdődhet.

  • cylonflatus #5
    Ja. Csak aki látta eddig, az kivétel nélkül azt mondta, hogy Gal Gadot volt a legjobb a filmben. Azok is, akik előtte botsáskáztak. Mellesleg az a botsáska lehet hogy seperc alatt kitépkedné kezed-lábad. Két évet szolgált az izraeli seregben.
    Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2016.03.29. 10:16:29
  • zetortraktor #4
    Az nem túl nagy kasszasiker, ha minden idők ötödik legjobb pénteki bevétele után minden idők huszonegyedik legjobb vasárnapi bevételét produkálja. Mindenki elment rá a reklámok miatt, aztán ennyi.
  • zetortraktor #3
    Eddig nem nagyon érdekelt, de a BvsS után mindenképpen várós lett a Wonder Woman, marha jó volt benne.