Szekeres Viktor

Annyi a Kung Fu Pandának?

Itthon is befellegezni látszik a Kung Fu Panda-sorozatnak.

Egykor, de talán még ma is, Magyarországon a legnagyobb sikert mozikban sikerfilmek folytatásaival lehetett elérni, de még ezek közül is kiemelkedtek az animációs filmek, elég csak megnézni azt, hogy mekkorát tarolt a Jégkorszak vagy a Madagaszkár harmadik epizódja itthon. Azonban a Kung Fu Panda 3-mal már biztos, hogy nem ez lesz a helyzet, hiszen valamiért igencsak megcsappant az érdeklődés a széria iránt. És valószínűleg nem azért, mert a filmek minősége csökkent volna.

Múlt hétvégén hiába startolt a hatvan moziban bemutatott Kung Fu Panda 3 a hazai mozis toplista első helyén, a 30 896 néz meglehetősen szerény teljesítménynek számít, főleg egy animációs folytatástól. Pedig az első rész annak idején több, mint 50 ezer nézővel startolt, és összességében 300 ezres nézőszám fölé jutott. Mondjuk a csökkenés már a folytatásra megindult, hiszen annak kezdése is csak 33 470 eladott jegy volt (végül 200 ezer néző alatt maradt), de az érdeklődés további apadása mindenképp meglepő. (Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a kiemelt premier előtti vetítésekből a bemutatót megelőző teljes héten 26 ezer jegyet adtak el a Kung Fu Panda 3-ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #5
    És nem csak a sztori, hanem a film minősége is romlik általában. Gagyi sceenék, zéro effekt, a főhősök egyre érdektelenebb szövegeket nyomnak az egyre primitívebb hátterek elött.

    Bár a QP3 ilyen szempontból még tartja magát. De megjósolom, hogy a 4 iszonyatosan xar lesz! :(
  • Serutekin #4
    Igen itt minőségi probléma van. Egy fordított Zootopia. Rettentő gyerekes és nem szól semmiről.

    Remélem a rende zőnek ez volt a karrierje vége és megy szépen a süllyesztőbe.
    Utoljára szerkesztette: winnie, 2016.04.15. 04:30:43
  • Ender Wiggin #3
    Egyedül talán a Toy Story volt képes egyre javulni. De a Verdák, a Shrek, Madagaszkár, Jégkorszak meg egy sor olyan, amiből jelenleg a második résznél tartunk csak halvány árnyéka az elsőnek minőség szempontjából.
  • molnibalage83 #2
    De, pont azért, mert ez már közel sem az 1. vagy a 2. rész szintje...
  • Meridian #1
    Na, hol vannak már azok az idők, amikor napokkal előtte megvettük a jegyet a helyi(!) moziba, mert a filmvetítés előtt már nem kaptál jegyet, elfogyott az összes... (és még így is sorbanállás volt) mondjuk ez még erőssen a VHS és abból is a narrációs korszak volt. ;)