Szekeres Viktor

Aranyos lett az új Szellemirtók magyar plakátja

Megérkezett a Ghostbusters-reboot első magyar, nyomtatott promóanyaga.

A mozis kapcsolatokkal rendelkező plakátgyűjtőknek jó hete volt a mostani, ugyanis több várt film magyar plakátja is megjelent a héten. Sokan lehet, hogy vitatják azt, hogy a Szellemirtók rebootja várt lenne, azonban a plakáttal semmi gond nincs, hacsak nem számítjuk a szemet kifolyató korhatár-plecsnit, amihez egyre jobban hozzászokik az ember. Aki hazai premierdátumban reménykedett a plakát megjelenése láttán, annak viszont rossz hírünk van, egyelőre csak a 2016-os év szerepel rajta.

Mint ismeretes, az új Szellemirtók főszereplője Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy és Leslie Jones lesz, a filmet pedig a mostanság sikert sikerre halmozó Paul Feig rendezte. Érdekesség, hogy a klasszikus Szellemirtók három főszereplője, Bill Murray, Dan Aykroyd és Ernie Hudson is szerepelni fog a folytatásban - a negyedik egykori főszereplő, Harold Ramis sajnos már elhunyt. A jelenlegi tervek szerint július 15-én kerül sor az amerikai premierre.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Amióta láttam az eredeti filmeket, vártam egy folytatást. De az eredeti szereplőkkel és Ivan Reitman-nal. Ez a csajos verzió az előzetes alapján egy förmedvény. Melissa McCarthy nem szimpatikus, a többi csak simán jellegtelen, ráadásul a filmben minden CGI.
  • BladeW #3
    Ez a "cikk" egy bújtatott reklám. Na azért aranyos.
  • zetortraktor #2
    Nem hiszem, hogy ez ne lenne olyan franchise, amit ne lenne érdemes folytatni - főleg, hogy folytaták is moziban, meg tévében is. Annyira nem volt szar. Oké, kiemelkedően jó sem, kapott sokkal "alapabb" filmek is rebootot, sőt, remake-et. Furcsa is, hogy miért pont ennél van ekkora hiszti. (Az meg pláne fura, hogy miért nem az a reakció sokak részéről, hogy nem vesznek róla tudomást. Inkább folyik a stresszelés, pedig a film elkészült.)
  • db91 #1
    Ez miért aranyos? Ráadásul egy tisztességes Who you gonna call?-fordítás helyett a sablon "2016-ban megmentjük a világot" került rá, ami gyakorlatilag egyenlő volt a beleszarással. Nem vagyok minden esetben reboot-ellenes, de ez körül-belül annyira hiányzott, mint sárgaláz a lepratelepen.