Szekeres Viktor

Új hírek az Ágyúgolyó futam feldolgozásáról

Megvan az Ágyúgolyó futam-remake rendezője.

A Keményítőkúra (Get Hard) rendezője, Etan Cohan dirigálhatja az Ágyúgolyó futam (The Cannonball Run) hollywoodi feldolgozásának, illetőleg modernizálásának munkálatait, adta hírül a Deadline. A Cannonball címre hallgató projektet a Warner Bros. gyárthatja le, miután a stúdió megszerezte a klasszikusnak számító, 1981-es film jogait. A Warner azt kommunikálja, hogy valójában nem feldolgozásban gondolkodnak, hanem az ismert koncepcióra épített rebooton.


A Burt Reynolds, Roger Moore, Farrah Fawcett, Adrienne Barbeau, Dean Martin, Jackie Chan, Sammy Davis, Jr. és Dom DeLuise főszereplésével készített eredeti Ágyúgolyó futam egy illegális, egész Amerikán átívelő autóversenyről szólt, mely 1984-ben kapott egy második részt is Ágyúgolyófutam 2. (Cannonball Run II) címmel, majd pedig egy (egy karakter kivételével) teljesen új gárdával 1986-ban készült el a 3. rész, vagy ha úgy tetszik spinoff, az Ágyúgolyó futam 3. - Sebességzóna (Speed Zone). Az eredeti film nagy sikernek számított a maga idejében, mozis futása során 72 millió dollárt kaszált. A folytatás már csak 28 millióra volt jó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dagohun74 #4
    Ja lesz benne, hányás, nemi szerv, és mindenféle olyan dolog ami nem vicces inkább trágár. így van erőltessék. Ezek a mai vígjátékok ismertető jegyei. Tisztelet a kivételnek.
  • kalapos01 #3
    Ez nem feldolgozás. Mások lesznek a karakterek meg a sztori is, de ettől függetlenül miért ne "erőltessék"? Erőltessék csak nyugodtan. Ez például olyan koncepció, amit szívesen megnéznék modern köntösbe. És a fiatalok is megismernék legalább, mert a régi csak szörnyülködnének.

    Akit meg nem érdekel, úgysem nézi meg, úgyhogy őt nem kell, hogy érdekelje. Élni és élni hagyni.
  • Dagohun74 #2
    Így igaz.
  • Macropus Rufus #1
    nem kellene erőltetni ezeket a feldolgozásokat.