Szekeres Viktor

Nemsokára meglesz a 250 ezer néző is a Saul fiának

Továbbra is döbbenetesen nagy az érdeklődés a magyar Oscar-díjas film iránt.

Még mindig viszonylag alacsony ütemben csökken csak Nemes Jeles László filmjének, az Oscar-díjat nyerő Saul fiának a hétvégi bevétele idehaza. Múlt hétvégén majdnem tízezren választották hétvégi programnak a filmet, ami 12,4 millió forintos bevételt jelentett, s ezzel Magyarországon már 253,5 millió forintnál tart a film, a fizető nézők száma pedig már 216 108, ami azt jelenti, hogy pár héten belül akár a 250 ezer néző is meglehetne, ami hatalmas szó lenne.

Amerikában már nagyobb mértékben csökken az érdeklődés a film iránt, mely a 35. helyről a 46. helyre esett vissza, miután 75 vásznat elveszítve a hétvégén 105 moziban volt látható, és 67 ezer dollár bevételt hozott. Amerikában eddig a Saul fia 1,66 millió dollárt gyűjtött, amivel az idegennyelvű kategóriában Oscar-díjra jelölt filmek közül magasan a legjobb teljesítményt nyújtja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #9
    Hát, nem sok film van, ami el tud érni itthon 250 ezer nézőt, idén egy vagy kettő, de már az is nagy szó, hogy a legtöbb hollywoodi filmet lepipálja egy magyar. És azok is olyanok, amik kikopnak a mozikból 5-6 hét alatt. A 40 hét viszont valóban eléggé példátlan, talán csak az Életrevalók bírta ilyen sokáig mostanság.
  • ReszegKoldus #8
    Juj én nagyon szurkolok, az mégis csak "hatalmas szó lenne", ha 40+ hét alatt megnéznék annyian, mint más filmet néhány hét alatt :D
  • NEXUS6 #7
    A következő hét híreiből:
    " A SF nem csak a mozijegyeladási rekordokat döntögeti, hanem a heti 5-6 cikk, még mindíg jópár hozzázólást generál, ami jelzi a filmmel kapcsolatos töretlen és szűnni nem akaró érdeklődést!"
    XD
  • kalapos01 #6
    Ez kész!:))) És még vissza is néz, hogy "Ú, remélem, hogy valaki reagált a kommentemre! Légyszi, légyszi, légyszi!" El sem merem képzelni, hogy mi lenne érdekelne?
  • KoLaMan #5
    A "csakazértis" mentalitású cikkírónak üzenem: csakazértse kommentelek erre semmit...
  • bertino #4
    blablabla.
  • kalapos01 #3
    abban mondjuk mindig van valami cuki, amikor valakit erdekel annyira a tema, hogy beirja, hogy nem erdekli, es kozben meg el is hiszi, hogy tenyleg nem erdekli:)
  • bertino #2
    elég ciki, az biztos, főleg, hogy lófaszt sem érdekel ez a propaganda.
  • NEXUS6 #1
    Egy főiskolás vizsgafilmet ilyen szinten hálypolni az már ciki, szerintem!