Szekeres Viktor

Dredd bíró is benne lesz A galaxis őrzői 2-ben?

Úgy tűnik, hogy Sylvester Stallone benne lesz a Marvel új folytatásfilmjében. De vajon Dreddként?

Érdekes pletykák láttak napvilágot A galaxis őrzői második része kapcsán. Először is arról olvashattunk hírt, hogy Sylvester Stallone Atlantában tűnt fel, ahol a Marvel filmjét forgatják, majd a színészt szó szerint A galaxis őrzői 2 forgatókönyvével a kezében fotózták le, később pedig az is kiderült, hogy valóban a forgatásnak helyt adó stúdióba igyekezett.

Ezt követően pedig az On Location Vacations egyik informátorától megtudta, hogy a színész egy, a Dredd bíróéra nagyon hasonló jelmezben feszített forgatás közben, s ezt követően rögtön meg is indultak a pletykák, hogy vajon ismét belebújik-e az ismert képregényes karakter páncéljába. Az már csak hab a tortán, hogy ugyancsak ez az informátor megerősíteni látszik a korábbi pletykákat, miszerint Howard The Duck, azaz Howard a kacsa is szerepet kaphat James Gunn filmjében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Azért ez csúnya baki volt a cikkíró részéről. Howard a kacsa viszont valóban Marvel, őt már az első részben is feltűnt, képregényekben is szerepelt együtt ismert Marvel hősökkel is, a képregényben is ez a csapat szabadította ki a Gyűjtő fogságából. Hogy a jelenlegi filmes Marvel világba hogy passzol bele, nem tudom, azért az 1986-os filmje elég komolytalanná tette. :)
    De a Nova Corps-t így benézni, és a cikk címébe is ekkora faszságot írni ahelyett, hogy csak Stallone-t említené. Dredd bíró amúgy sem egy közönségcsalogató, mindkét film elhasalt a mozikban, bár egyik sem volt rossz.
  • kalapos01 #3
    Nem oda.
  • BrockSamson #2
    Szeritem Dredd az IPC/Rebellion/Eagle Comics, csak rovid ideig liszenszelte a DC a kilencvenes evek kozepen.

    Amugy ez csak talalgatas a reszemrol, de a Nova Corps pancelzata hasonlit Dredd birojera...
  • Cickány90 #1
    Mivel a Dredd a DC-hez tartozik, ezért kétlem.