Szekeres Viktor

Itt az Amerika kapitány 3 utolsó nagy előzetese - az új Pókemberrel

És megérkezett a spoilerfüggők számára az új előzetes! Egy sokak által várt figurával.

Aki az előző trailerek megnézést követően még úgy érezte, hogy nem rendelkezik elegendő spoilerrel az Amerika kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War) történetét illetően, annak éhségét minden bizonnyal ki fogja elégíteni a most érkezett előzetese. Az Amerikában május hatodikán bemutatásra kerülő film rendezői azok a Russo-testvérek, akik ezt követően a Bosszúállók 3. és 4. részén kezdenek el dolgozni. Az egyik legismertebb és legelismertebb képregény történet alapján készített filmben majd minden, eddig már bemutatkozott szuperhős fel fog tűnni, még Hangya és Pókember is, "újoncként" pedig először láthatjuk Fekete Párducot.


Az Amerika kapitány 3 története pontosan ott folytatódik, ahol a Bosszúállók: Ultron kora befejeződött, tehát Steve Rogers vezetésével új Avengers-csapat alakul meg az emberiség védelmében. Azonban egy újabb, a Bosszúállók részvételét is érintő, járulékos veszteségekkel járó nemzetközi incidensnek köszönhetően egyre nagyobb lesz a politikai nyomás egy új rendszer bevezetése érdekében, mely azt szabályozná, hogy mikor kerüljön bevetésre a csapat. Az új status quo végleg szétszakítja a Bosszúállókat, akik eközben egy újonnan feltűnt ellenséggel szemben kívánják megvédeni a világot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dewri #5
    Ha reklámblokkolót használsz (pl Firefox Adblock...), esélyes, hogy blokkolja a videót... Kapcsold ki az oldalon, akkor megjelenik.
  • Szefmester #4
    Na ez a jelmez már jobban hasonlít ahhoz hogy egy egyetemista varrja otthon, semmint egy giccses hálivúdi szar. De a szemösszehúzást én is furcsálltam. Oké hogy a rajzfilmekben szerepelt, meg a képregényekben, de csak mert egy ilyen maszk miatt nehéz érzelmeket bemutatni az arcon... De egy ilyen produkcióban fura.
    Mondjuk vicces lenne ha csak pár pillanatig is, de szerepelne a Stark féle pókruha. :)
  • wraithLord #3
    Szerintem nem fos, csak nem nagyon van textúrája, és nagyon bénán húzza össze a béna "jelmezszemét". Azt is minek? Mi a rosseb volt az??? Mintha valaki utólag belekontárkodott volna a trailerbe Spídermannal...
  • GaborT28 #2
    De hol a videó? :D
  • Ender Wiggin #1
    Ilyen fos CGI pókember még a régi játékokban sem volt... Lehet, hogy Ifj. Vezekényi Lacika csinálta Photoshoppal meg MovieMakerrel?