Szekeres Viktor

Az első kép az új Power Rangersről

Ilyen lesz az új Power Rangers-csapat.

A lenti, nemrég érkezett kép trükkös, hiszen igaz, hogy az új Power Rangers-mozifilm szereplőit ábrázolja, de ki tudja, hogy mennyi időt fognak eredeti "formájukban" a vásznon tölteni, hiszen a játékidő egy részében biztos, hogy álarcba és jelmezbe öltözve fognak akciózni - illetve nem is ők, hanem a dublőrjeik.

Klikk ide!

Az, hogy kik alakítják a főhősöket, pár hete derült ki: Dacre Montgomery lesz Jason (Piros Ranger), RJ Cyler lesz Billy, a Kék Ranger, Naomi Scott Kimberly, a Rózsaszín Ranger, Ludi Lin Zack, a Fekete Ranger, és Becky G. Trini, a Sárga Ranger. A névtelen főszereplők mellé neves gonosztevőt szerződtettek, Elizabeth Banks kapta Rita Repulsa karakterét. Az ikonikus figura egy gonosz boszorkány, aki meg akarta hódítani a Földet, de több ezer évre börtönbe vetették A Power Rangers-mozifilm forgatókönyvét az X-Men: Az elsők írói, Ashley Miller és Zack Stentz írták, s melléjük a gyártó 20th Century Fox Roberto Orcit szerződtette a projekt egyik executive producerének. A rendező Dean Israelite lesz, aki korábban a Project Almanacot jegyezte.

A Power Rangers-franchise a tévében több, mint 20 éve mutatkozott be Mighty Morphin Power Rangers címen, és azóta készülnek folyamatosan epizódok belőle. Maga a Power Rangers ekképp a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb márkanevévé is vált, számtalan játék, számítógépes program, jelmez, DVD és képregény jelent meg ezzel branddel. A Fox korábban két filmet is készített, az 1995-ös Power Rangerst (Mighty Morphin Power Rangers: The Movie), valamint az 1997-es Turbócsapatot (Turbo: A Power Rangers Movie).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tibisan #6
    ehhez a cikkhez miért nincs írva hogy bukás már így az elején , ahogy tettétek az egyiptom isteneivel is ? most akkor ez akkora jó lesz kedves cikkírók ?
  • Macropus Rufus #5
    talán azért mert az eredetiben is volt egy?


    viszont azt nem értem, hogy ha ennyire majmolni akarják az eredetit, akkor hol kis kínai csajszi? :o
  • Ender Wiggin #4
    Mind az ötnek fekete csajnak kell lennie!
  • KoLaMan #3
    Vigyázz, mert Chris Rock mindjárt ideposztol. hogy minimum az egyik csajnak is feketének kéne lennie...
  • dregnarr1 #2
    Miért, a fekete sokszor volt már fekete, az itthon legtöbbet vetített generációban is.
  • Angel5 #1
    a feka csávó hogy kerül a képbe?