Szekeres Viktor

Újabb jóféle képek érkeztek az új Marvel-filmhez

A Disney továbbra is erősen nyomja az Amerika kapitány harmadik részét.

Újabb promóciós anyagokat adtak ki az Amerika kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War) című képregény-filmhez, melyek a film történetéhez kapcsolódó propaganda anyagokat mutatnak meg - az egyiket a jelek szerint már meg is találta az ellentábor. A film főszereplője természetesem Chris Evans lesz, de kiemelt szerepet fog kapni benne Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Anthony Mackie, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Jeremy Renner és Don Cheadle is, mellékszerepben pedig majd feltűnik Sebastian Stan, Emily VanCamp, Daniel Brühl, Frank Grillo, William Hurt, Paul Rudd, valamint Fekete Párducként Chadwick Boseman


Az Amerikában május hatodikán bemutatásra kerülő filmben egy komoly veszteségekkel járó nemzetközi incidensnek köszönhetően egyre nagyobb lesz a politikai nyomás egy új rendszer bevezetése érdekében, mely azt szabályozná, hogy mikor kerüljön bevetésre a szuperhős csapat. Az új status quo végleg szétszakítja a Bosszúállókat, akik eközben egy újonnan feltűnt ellenséggel szemben kívánják megvédeni a világot. A premierre itthon, ha minden jól alakul, még az amerikai bemutatót megelőzően fog sor kerülni.


Klikk
ide! Klikk
ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #2
    Én is bedőltem neki. Azt hittem Dr Strange, vagy esetleg Galaxis őrzői 2-ről lesz valami. Nyomja föl a klikkemet...
  • Zombee #1
    Mondjuk kiírhattad volna, hogy Amerika kapitány 3, és akkor rá se kattintok, mert egyrészt ezek a képek semmitmondóak, másrészt úgyis itt van mindjárt a film. Értem én, hogy kattintásvadász cím, de már csak egy lépésre vagyunk az "Úristen! Micsoda képek érkeztek, nem fogod elhinni!" jellegű tudásfája.com oldalaktól. Sőt, már alá is mentünk, mert azok nem pénzért szarok.
    Új Marvel film alatt bármit lehet érteni, ami nem régi, de amikor a pár hónapon belül érkezőknek ismerjük a címét, illene odaírni, és új Marvel filmként ismeretlenekre hivatkozni. Mert amúgy új film idén is lesz több is szerintem.