Szekeres Viktor

Itt a Szellemirtók-reboot első előzetese

Megérkezett. Most már végre megalapozott vélemények kialakítására is van lehetőség.

Melyik igaz rád az új Szellemirtókkal kapcsolatban?
  • Szeretném, ha gagyi lenne és nagyot bukna.
  • Szeretném, ha jó film lenne és nagy siker aratna.
Megérkezett a nyár egyik biztosnak tűnő sikervárományos filmjének, a Szellemirtóknak (Ghostbusters) az első előzetese. Most már el lehet kezdeni kombinálni, hogy vajon az erős szereplőgárda és a brand sikerré teszi-e a rebootot/folytatást, vagy pedig az előzetes ellenérzések által kiváltott esetleges bojkott megbuktatja azt.


Az új Szellemirtók főszereplője Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy és Leslie Jones, a filmet pedig a mostanság sikert sikerre halmozó Paul Feig rendezte. Érdekesség, hogy a klasszikus Szellemirtók három főszereplője, Bill Murray, Dan Aykroyd és Ernie Hudson is szerepelni fog a folytatásban - a negyedik egykori főszereplő, Harold Ramis sajnos már elhunyt. A jelenlegi tervek szerint július 15-én kerül sor az amerikai premierre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #34
    Láttam manapság sokkal rosszabb CGI effektet drága filmben, mint anno az analóg trükkök. Azok még igazi speciális effektusok voltak!
  • KoLaMan #33
    Nincs azzal semmi baj, ha neked meg nem tetszik, csak próbáld meg felfogni: abból, hogy NEKED nem tetszik, NEM következik, hogy gagyi lenne.
    És ne akarj már egy 30 éves (!) filmet maiként eladni-minősíteni.
    Szerintem még az effektek is rendben vannak, mai szemmel is (izé..., nem lehet, hogy te egy agyonnyúzott VHS kazettáról láttad?)
  • bdzsana #32
    Nincs azzal semmi baj, hogy te jól szórakozol rajta. De azért én abban biztos vagyok, ha ma jönne ki egy hasonló film, mint a Szellemírtók, szénné lenne fikázva.
  • Zombee #31
    Nemrég néztem újra, ugyanolyan jól szórakozok rajta mindig. Az eredeti a korszak legjobb speciális effektust használó filmjei között volt, Dan Aykrosy és Bill Murray a 80-as évek legjobb komikusai között vannak, ők még nem ripacsként álltak hozzá, hanem kvázi komolyan vették a komolytalankodást. Egy régi Dan Aykroyd filmen akkor is tudok röhögni, ha kimaradt 30 éve, pl. a Kémek mint mi, azt csak pár éve, bőven 20-on túl láttam először. Rick Moranis pedig fergeteges karakterszínész.
  • Zombee #30
    Egy Jó, a Rossz és a Csúf még ütne nőkkel. :)
  • ostoros #29
    pfff.
  • BrockSamson #28
    Maradjunk annyiban, hogy az eredeti Szellemirtok sem volt egy remekmu, az emlekek pedig mindent megszepitenek. Ez sem tunik kifejezetten kiemelkedo alkotasnak, inkabb olyan szombat-delutan-otthonnezos lesz.
  • bdzsana #27
    Nem nem viccelek, de kedves kalapos01 barátunk be is linkelte a trailert, elég csak belenézni. Lényegtelen milyen kaliberű színészek vannak benne, mai fejjel halálgagyi az egész, effekttel, történettel, és színészi játékkal együtt.
    Szerencsére én nem mai fejjel láttam, így szép emlékeim vannak róla, és még ma is megtudnám nézni ezért.
    Ha olyan ember elé rakod le ma, aki még nem látta, hidd el nekem, hogy nem fog róla ódákat zengeni.
    Én így voltam a harcosok klubjával. Valahogy ez a kult film kimaradt azt életemből, aztán pár hónapja szántam rá magam.
    De nem bírtam végignézni, klisé klisé hátán. A maga idejében lehet eredeti volt, de nekem ma már gagyi.
    Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2016.03.05. 09:53:44
  • KoLaMan #26
    Most viccelsz, ugye? Hogy gagyi volt az első két rész, meg értékelhetetlen színészi játékok? Nagyon nem értünk egyet.
    Véleményem szerint ne említsük már egy lapon a Bill Murray, Dan Aykroyd, vagy Sigourney Weaver kaliberű színészeket egy Feig kedvenc Melissa McCarthy félével...
    Az eredeti filmben szerintem igenis remek színészi játékok voltak - attól, hogy vígjáték, még lehet. A legnehezebb a vígjátékoknál a ripacskodás elkerülése - ez pedig az eredeti filmekben - szerintem - sikerült. Ám pl. amit eddig Melissa McCarthy szerepeiből láttam, az maga volt a tiszta ripacskodás.
    Valamint bizony, tartok tőle, hogy a cselekmény sem fog az előd színvonaláig felérni...
  • bdzsana #25
    Szerintem ez is pont azért van, amit írtam. Az eredeti film értéke irreálisan magas a fejekben. Mint ennek a Szellemírtóknak.
    Azt nem tudom, hogy te szereted e, de ettől ettől függetlenül, ha ma látnád elsőnek, le se köpnéd.
    Ha ehhez rebootot akarnak, akkor vagy lesz olyan gagyi mint az eredeti és azért nem fog tetszeni, vagy értelmesebb köntöst adnak neki, amitől lehet jobb film lesz, de már nem lehet Szellemírtóknak nevezni.

    Ott van még például az X-akták. Az első rész nagyon jól sikerült, ebben sokan egyetértenek, aztán jött később egy komolytalanabb hangvételű rész és mindenki fikázta. De miért? Ez az X-akták, az is tele volt ilyen részekkel. Még ezeknél gagyibbakkal is és mégis mindenki szerette. (Az más kérdés, hogy amikor 6 részből 4 ilyen paródia rész lett, akkor már én is kiakadtam)

    Kicsit más téma, de ott van még a Dragon Ball Super, amit én szoktam nézni. A 20 évvel ezelőtti Dragon Ball Z folytatása. Az emberek azért fikázzák, mert sok benne a filler a dialógus, pedig fele annyi sincs mint a régi verzióban. Meg amúgy is, ez a DB, mindig is arról szólt hogy 4 részen keresztül ordítanak.

    Pontosan ezekért mondom, hogy a reboot készítőknek nagyon nehéz feladata van, főleg a nagyon régi filmekkel.