Szekeres Viktor

A Deadpool pár nap alatt minden idők legsikeresebb X-Men-filmje lett Amerikában

A Deadpool rekordidő alatt körözte le hazájában az eddigi X-menes mozifilmeket.

11 napra volt szüksége a Deadpool-mozifilmnek ahhoz, hogy a legsikeresebb X-Menes mozifilmmé váljon Amerikában, amibe döbbenetes belegondolni, főleg annak fényében, hogy a Fox stúdió csak remegő kezekkel mert zöld utat adni a képregény-adaptációnak. A Deadpool Amerikában hétfő estére már 236 millió dollár bevételnél járt, márpedig az eddigi legjobban termelő X-Men-mozifilm, az X-Men: Az ellenállás vége csak 234 millióig jutott 2006-ban.

Nemzetközi tekintetben még nincs hatalomátvétel, hiszen az Amerikán kívül eddig szerzett 256,5 millió dollárral a film 492 milliós összbevételnél tart, márpedig az X-Men: Az eljövendő múlt napjai nagyon nagy siker volt Amerikán kívül, hiszen 234 milliós belföldi bevételi mellé 513 millió dollárt kalapozott össze a többi országból, így összesen majdnem 748 millió dollárral zárta mozis pályafutását. Most már csak az a kérdés, hogy a nyári X-Men: Apokalipszis hogy fog szerepelni?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #2
    Mi van? Cikkíró... némi tájékozottság ha már írsz... persze ha leírod egy cikkben hogy miként is X-Men Deadpool akkor oké..

    Súgok: Csak szeretne csatlakozni hozzájuk, de mivel nem mutáns nem veszik be. Mondjuk amikor csatlakozik átmenetileg akkor is női ruhában teszi... (emlékeim szerint Jean Grey ruhájában... szoknya, tűsarkú stb...
  • krisbart #1
    Pedig annyira nem nagy film,x men jobb volt,nagyon sokat számit a marketing.