Szekeres Viktor

Kiderült, hány percen át fogunk csápolni a Batman/Superman-mozifilm közben

Nem lesz rövid Batman és Superman közösködése.

Végig szoktad ülni a mozifilmek stáblistáját?
  • Igen, általában igen.
  • Nem, általában nem.
Ahogy arra számítani lehetett, a Warner Bros. nem fogja aprópénzre váltani Denevérember és Acélember első közös filmjét. A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) című képregény-film, mint azt az AMC Theatres megerősítette, 2 óra 31 perc játékidejű lesz - persze ebben a 151 percben benne van a stáblista is a film végén, amit itthon valamiért már nem szoktak végigülni a nézők.

Az itthon március 24-én, Amerikában pedig március 25-én bemutatásra kerülő filmet az a Zack Snyder rendezte, aki korábban Az acélembert is jegyezte, s csak bízhatunk abban, hogy sikerül a rendezőnek maga mögött hagynia előző filmjének hibáit. A két főszereplőt alakító Henry Cavill és Ben Affleck mellett Amy Adams, Laurence Fishburne és Diane Lane is látható lesz Az acélember szereplői közül. Új fenyegetésként Jesse Eisenberg Lex Luthorja tűnik majd fel, szövetségesként pedig Jeremy Irons Alfredje, és egy nem képregényes karakterként Holly Hunter kapott még kiemelt szerepet. A fentiek mellett még azt is tudjuk, hogy Jason Momoa is felbukkan a filmben Aquamanként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #4
    Ez a csápolás tényleg jó nagy idiótaság. Embert nem láttam aki csápolna egy moziban.
  • kiralysanyi #3
    Olvasni tudok, arra céloztam, hogy a cikkíró hadilábon áll a magyar nyelvvel. Bár ha feltölt egy vidit arról, hogy valaki (mondjuk ő) a teljes játékidőt végigcsápolja, akkor többé nem fogom szóvá tenni.
  • kiralysanyi #1
    Ha kiderült, hogy hány percen át "fogunk" csápolni, akkor miért nincs benne a cikkben? ;)