Szekeres Viktor

Besült a Zoolander 2

A fiatalokat nem nagyon érdekelte az új Zoolander.

Valószínűleg Ben Stillert az Anchorman, vagyis a Ron Burgundy legendája folytatásának hatalmas sikere ihlette meg, amikor belevágott a Zoolander második részének elkészítésében. Azonban hiába folytatódhatott nagy érdeklődés mellett, hosszú szünetet követően Will Ferrell komédiája, a Zoolander mégiscsak 15 éve kerül mozikba, s úgy tűnik, azóta nem szerzett sok új rajongót a film, és ebben a mostani kampány sem segítette.

A Zoolander 2 ugyanis igencsak csalódást keltő eredményt produkálva debütált Amerikában, négy napos hétvégi bevétele még a 16 millió dollárt sem érte el, ráadásul az exit pollos felmérések során a közönség is igencsak lehúzta, csak C+ osztályzatot adott a filmnek. A gyenge szereplés kulcsa az lehetett, hogy a nézők 62%-a 25 éven felüli volt, vagyis a tiniket nem nagyon tudták mozgósítani.

Érdekesség, hogy az 50 millió dollárba kerülő film első része 3 nap alatt hozott 15,5 milliós bevételt, s végül 45 millió dollárig jutott el hazájában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #4
  ha jól emlékszem akkor az első rész is csak később lett siker.
  Bár az is igaz, hogy a mai fiatalokat nem ez a fajta film fogja érdekelni.
  Ebben nincsenek olyan tinik akik legyőznek egy fél világot...
 • lammaer #3
  És ha a zoolandert nézik akkor mindjárt magaskultúra fogyasztóknak minősülnek? Ugyanolyan tömegcucc mindkettő, egyik sem a filmművészet csúcsait ostromolja.
  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.02.18. 18:19:46
 • tibisan #2
  aki látta árulja már el az f1-es hamiltonnak is van valami jelenete a filmben ? mert úgy tudom forgattak vele a filmhez
 • dzsagon #1
  az agyhalott tiniknek éhezők viadala kell