Szekeres Viktor

Már 250 ezer magyar látta a recskázó nagypapát

Ki hitte volna, hogy ennyi embert érdekel itthon a perverz tata?!

Amerikában meglepetésre nem szerepelt túl jól Robert De Niro új komédiája, a Nagyfater elszabadul (Dirty Grandpa), nemzetközileg sem teljesít kiemelkedően, azonban a magyar mozikat totálisan letarolta a film. Nem elég, hogy hatalmas volt a kezdeti érdeklődés iránta, de még a nézőszám hétről hétre történő csökkenésének mértéke is nagyszerű.


A Deadpool érkezése miatt ugyan az első helyet át kellett adnia a Freeman Film által forgalmazott produkcióinak, de azért a második megkaparintotta 48 018 nézővel, ami 68,8 millió forintot jelentett. Leírni is döbbenetes, hogy 18 nap alatt 238 938 honfitársunk látta a vígjátékot, ami szinte biztos top10-es helyezést jelent majd az év végi toplistán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ElNano #4
  Tudod, én tájékozódok, mielőtt elmegyek egy filmre és erről tudni lehetett, hogy egy primitív, altesti "poénokkal" teli, igénytelen fos. Na, ha erre valaki jegyet vesz, az nem lehet messze a butaszar kategóriától.
 • kalapos01 #3
  A lényeg, hogy még mindig ezerszer jobbak, mint azok, akik másokat látatlanban butaszaroznak csak azért, mert jegyet vettek egy filmre.
 • ElNano #2
  Sok szinten aluli, lealjasított, buta szar ember...
 • Montanosz #1
  Robert De Niroban borzasztó nagyot csalódtam.
  Talán a következő filmjében egy saját gyerekét megerőszakoló apát fog játszani 3d-ben mutatva mindezt???