Szekeres Viktor

Az új Szellemirtók-plakát azonnal a szoba falára kívánkozik

Az új Szellemirtók plakátját még a duzzogók is kirakhatják szobájuk falára.

Hatalmas várakozás előzi meg az új Szellemirtók-film premierjét, s március harmadikán ki fog derülni, hogy mennyire megalapozott mindez, hiszen akkor kerül bemutatásra a film első előzetese. Addig még párszor megnézhetjük a trailer teaserjét, valamint az azzal együtt kiadott plakátot, melyen nem látni a szereplőket, cserébe viszont megkapjuk a jól ismert logót.

Az új Szellemirtók főszereplője Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy és Leslie Jones, valamint Chris Hemsworth lesz, a filmet pedig a mostanság sikert sikerre halmozó Paul Feig rendezte. Mindenképpen érdemes megjegyezni azt is, hogy a klasszikus Szellemirtók három főszereplője, Bill Murray, Dan Aykroyd és Ernie Hudson is szerepelni fog a folytatásban - a negyedik egykori főszereplő, Harold Ramis már elhunyt. A rebootot Amerikában július 15-én fogják bemutatni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dagohun74 #11
    +1
  • Paddy #10
    Miért bukik a film?

    Azért, mert:
    -Vannak dolgok amikhez egyszerűen nem érdemes hozzányúlni komolyabb változtatással. A Szellemirtók karakterei anno férfiaknak lettek megírva, így két epizód után a közönség már alapban így emlékezett rájuk. Nem is beszélve a rajzfilmsorozatról.
    -Semmi gondom a női szereplőkkel kapcsolatban, de esélyük sincs arra, hogy mondjuk egy Bill Murrayt vagy Dan Aykroydot helyettesíteni tudjanak.
  • ostoros #9
    Olyan is akad. De úgy érzed, a tizedik cikk után, hogy itt is erről van szó?
  • Zoliz #8
    Érdemes a sikeres (Paul Feig) rendező további feminista filmjeit áttekinteni.
    IMDB
    Utoljára szerkesztette: Zoliz, 2016.02.18. 12:12:39
  • zetortraktor #7
    Olvasol te filmes híreket? Ne viccelj már, egy csomó filmnél, ha megneszelik, hogy bajok vannak, megírják, egy csomó filmnél olvasni pótforgatásokról, premier tolásokról, balhékról. A sajtó ebből él, hogy ilyesmiket kiszagoljon. A gyártó persze, hogy pozitívat kommunikál, de a sajtó sokkal jobban szeret negatív lenni.
  • Csacsis #6
    Látatlanban értékelsz. Leborulok nagyságod előtt!
  • ostoros #5
    Jaj, tudod, hogy a sajtóban csak az fog menni, hogy milyen kiváló film, aztán az emberek véleménye meg elsikkad. Mire kiderül, hogy csak kamu volt, addigra bejön a várt bevétel.
  • zetortraktor #4
    Mert ha jól sikerült volna, akkor a régi logó nélkül reklámoznák? Nyilván az előzetesig csak teaser kampány lesz. De nem hiszem, hogy a stúdió félne a film minőségétől, semmi negatív hype nem jött róla, simán ment a forgatás, nem idegeskednek - és bőven elégnek érzik 4 hónappal a premier előtt elkezdeni a film nyomását, miközben más filmeket sokszor 1 éves kampánnyal futtatnak. Szerintem ők elégedettek. Kérdés, hogy a nézők azok lesznek-e.
  • Zombee #3
    Persze, hogy jó a plakát, hisz csak az eredeti film logója van rajta. Valami azt súgja, ez a film mocsok szar lett, képet se láttunk értelmeset, az előzetest is rejtegetik, meg előzetest adnak ki hozzá. Lehet a kíváncsisággal akarják bevonzani a nézőt. Így február végén valószínűleg a stúdiónál már tudják, hogy sikerült a film, azért kell bedobni a régi logót...
  • Dagohun74 #2
    Ha levágjuk az alját akkor, ok.