Szekeres Viktor

Szellemirtók-reboot: így néz ki az új Ecto-2

Az új Szellemirtókban szerepet kap az Ecto-2.

Már korábban is láthattuk az új Szellemirtók forgatási képein a motorozó Chris Hemsworth-t, most viszont hivatalos fotót is kaptunk az Ecto-2 nevet viselő motorbicikliről, ami az új generációs szellemvadász csapat egyik fontos eszköze lesz a kézifegyverek, valamint az autó, az Ecto-1 mellett. A fotót a minap az IGN tette közzé.


Mint ismeretes a Szellemirtók-sorozat újraindításának Kristen Wiig, Kate McKinno, Melissa McCarthy és Leslie Jones lesz a főszereplője, a filmet pedig Paul Feig rendezte, akinek víziója annyira elnyerte az eredeti Szellemirtók csapatának tetszését, hogy minden korábbi főszereplő (Bill Murray, Dan Aykroyd és Ernie Hudson) feltűnik az új filmben - természetesen a nemrég elhunyt Harold Ramis kivételével. A film jelen állás szerint július 15-én kerül az amerikai mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #9
    jol mondod, mindig is mondtam, hogy a kellekesek munkajatol fugg a forgatokonyv minosege es a szineszek teljesitmenye.
  • Paddy #8
    Az új "Ecto-2" fotója (is) bemutatja, hogy miért lesz elcseszett a reboot. A régi Ecto mind kinézetre, ötletre, stílusra veri a fenti képen látható gagyi Simsont.
  • Macropus Rufus #7
    ha ez az új Ecto-2 akkor milyen volt a régi Ecto-2???
  • oritomi #6
    Ez most valami vicc? Mert viccnek túl durva....Egy m10-es rekesz hátul meg pár matrica és ennyi???Ezosztigen
  • gforce9 #5
    Láttam már vagányabb simsont is.
  • Cefet #4
    Mekkora bukta lesz ez...
  • bunny #3
    Erősen ütős előzetesek kellenek, hogy egyáltalán felmerüljön a letöltés lehetősége, a moziban megnézéshez pedig ... hát ahoz csoda kellene. Emancimanci meg minden, értem én, de wazz akkor is ...
  • Dewri #2
    Ilyen szereplőkkel a film is az lesz... Esélyes, hogy a Szállító/Fantasztikus(an szar) Négyes sorsára jut: instant kuka...