Szekeres Viktor

Elhasalt az új zombis film

Nem lett nagy siker a Büszkeség és balítélet és zombik.

Hiába tűnt kifejezetten jópofának a Pride and Prejudice and Zombies, az amerikai közönséget nemigen hatotta meg, hiszen a 28 millió dolláros film mindössze a hatodik helyen debütált a hétvégi toplistán, miután 2 931 moziban 5,3 millió bevételt produkált. Egy másik újonc, a Nicholas Sparks-adaptáció The Choice is eléggé leszerepelt, hiszen 2 631 moziban 6 millió dollárt szerzett, mellyel alig előzte meg a zombis filmet. Nem a könyveken alapuló filmeké volt tehát a hétvége.

A Pride and Prejudice and Zombiest egy Seth Grahame-Smith által írt regény adaptációja volt, főszereplői Lily James (Elizabeth), Bella Heathcote (Jane), Ellie Bamber (Lydia), Millie Brady (Mary) és Suki Waterhouse (Kitty), a mellékszerepekben pedig olyan színészeket tűntek fel, mint Sam Riley, Jack Huston, Douglas Booth, Matt Smith, Charles Dance és Lena Headey. A filmet rendezőként az a Burr Steer jegyezte, aki korábban a Minden jöhet, a Megint 17 és a Charlie St. Cloud halála és élete című filmeket dirigálta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vata111 #2
    Szénné perelték volna őket.
    Szegény Jane Austen meg ugye nem jogdíjas egy ideje...
  • e98ff #1
    Bénák. Kosztümös filmeket alapból szűkebb réteg néz, és nem feltétlenül a zombifanok. Ehelyett egy Éhezők viadala és zombik kellett volna, na azon most zsírosra kereste volna magát a készítő. (Esetleg Star wars and zombies)