Szekeres Viktor

Magyarországra is megérkezik a The Flash-tévésorozat

Márciustól új sorozattal bővül a VIASAT3 szuperhős-univerzuma.

Hosszas várakozás után végre elért Magyarországra a The Flash, az amerikai CW csatorna sikersorozata. A szériát a VIASAT3 fogja itthon bemutatni Flash - A Villám címen. A részeket március 1-jétől minden kedden 21 órától lehet látni, kettesével. A Flash - A Villám több ponton keresztezi a testvérszéria A zöld íjászt, sőt: a szériában további DC Comics szuperhősök is felbukkannak.

A zöld íjász spinoff sorozata az anyasorozat második szezonjában már megismert Barry Allen (Grant Gustin) történetét viszi tovább, aki egy balesetben szerzett természetfeletti képességeinek köszönhetően a világ leggyorsabb embere lesz. Szuperhős-alteregója segítségével az igazságszolgáltatást segíti, de egyúttal megszállottan kutat anyja gyilkosa után, és megpróbálja tisztázni börtönben raboskodó édesapját is. A balesetben azonban nem csak ő kapott szuperképességeket, és az így szerzett adottságokat nem feltétlenül használja mindenki jó célokra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #3
    Csupán annyi a rossz ebben a jócskán eltolt magyar sugárzással...a régebb óta Arrow tarthat annyival előrébb itthoni tévében,hogy a crossover részek így eléggé szét lesznek cincálva..sőt a párhuzamos időrend is...
  • kalapos01 #2
    nem the flash, a villám, hanem flash - a villám. nem hiszem, hogy meg nem talakoztal meg ilyen cimmel, amibe az angolt megtartjak a magyar elott. ez a leghatekonyabb, mert akik ismerik a sorozato is tudjak, hogy mi ez, meg az angolul nem tudok.
  • Tikal #1
    Flash a Villám :D
    Ironman a Vasember
    X-men az X emberek
    Spiderman a Pókember

    ...
    miért nem csak Flash, vagy Villám a cím?