Szekeres Viktor

Végre egy jó horrorelőzetes

A The Witch a reklámok továbbra is kifejezetten biztató horrorfilmnek festik le.

Újabb előzetes érkezett az A24 horrorfilmjéhez, a The Witch-hez, s bár az ember alapvetően szkeptikus szokott lenni egy kis stúdió, alacsony költségvetésű horrorfilmjével szemben, ez, legalábbis az előzetesei alapján elég jónak tűnik. A film már korábban, az első előzetesek megjelenése előtt is már az érdeklődés középpontjába került, hiszen a Sundance Film Festivalon ezért a filmért vihette haza az elsőfilmes Robert Eggers a legjobb rendezőnek járó elismerést.


Az Anya Taylor Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, Harvey Scrimshaw, Ellie Grainger és Lucas Dawson főszereplésével készült horrort forgatókönyvét maga a rendező jegyzi, a történet 1630 körül New Englandben játszódik, és természetesen a középpontjában a boszorkányság van. A The Witch amerikai premierjére február 19-én fog sor kerülni, a hazai bemutatóról továbbra sincs hivatalos információ.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • oritomi #2
    Most vagy több cikkíró van vagy amnéziában szenved az emberünk,ugyanis a régi cikkeket előszedi és ír róla egy újat mintha most lenne aktuális.Erről is volt cikk is és benne előzetes...