Szekeres Viktor

Nemsokára kezdődik az új MacGyver forgatása - részletek

Már csak egy hajszál választ el minket az új MacGyver-tévésorozattól.

Az őszi tervek után a CBS csatorna konkrétan be is rendelte pilotnak a MacGyver című klasszikus tévésorozat rebootját - illetve egész pontosan előzmény szériáját. Az új MacGyver forgatókönyvét R. Scott Gemmill írta meg először, de a csatorna ezt dobta, és a helyére Paul Downs Colaizzót alkalmazták, aki új szkripttel állt elő. A történet nem változott, továbbra is egy huszonéves férfi lenne a középpontban, akit beszervez egy titkos szervezet, s munkája során kitűnő problémamegoldói képességeit használja fel arra, hogy különféle katasztrófákat akadályozzon meg.

Az eredetsztori természetesen kitérne arra is, hogy mely képességekre, illetve szakértelmekre hogyan tett szert a fiatal MacGyver. A pilotot az a James Wan fogja rendezni, aki a korábban tervezett MacGyver-mozifilmet készítette volna. A forgatás áprilisban kezdődik, de előtte a castingra kerül a sor, mely során kiderül, hogy, ha minden összejön, kivel azonosíthatjuk Richard Dean Anderson után a karaktert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #4
    Hogy jön ide a napi ásványi anyag beviteli érték?
  • Solear #3
    Hát, én nem hiszek abban hogy RDA nélkül van McGyver, szóval akármi is ez, nem vagyok rá vevő (és feltételezem hogy sokan igy vannak ezzel.) A McGyver széria kult sorozat, aki szereti az az eredeti sorozatot igényli, eredeti szereplőkkel és minden más csak ennek megcsúfolása. Csakhát aki ezeket a rebootokat csinálja annak semmilyen mértékben nem faktor az hogy a rajongók mit gondolnak, csak pénz és rókabőr a lényeg, lovagolja a címet, gyors lóvé reményében, nem az igényesség vagy a rajongóknak való megfelelés a fontos számára..
  • Ender Wiggin #2
    Megint előzmény? Meg egyáltalán, kinek csinálják? Szinte biztos, hogy bukta lesz.
  • Aldo Moro #1
    A rebút pilótájára kasztingolnak, amihez új szkriptet Írt valaki?