Szekeres Viktor

18+: Újabb király zombifilm? Itt a Range 15 előzetese

A Range 15 lehet a nyár zombifilmje - ha nem kerül bemutatásra több zombifilm.

Igazi amatőr filmes bájt sugároz magából a Range 15 alant látható, korhatáros előzetese - ami annak ellenére korhatáros, hogy zombikat szinte alig látni benne. Illetve az is igen jópofa, ahogy elkezdik felsorolni benne a szereplőket - és ismeretlenebbnél ismeretlenebb neveket és arcokat látunk felvillanni, míg el nem érkezünk a végén az olyanokig, mint Keith David, William Shatner, Sean Astin, Randy Couture vagy Danny Trejo.


Az ismeretlenek zöme egyébként a készítői gárdából került ki, ugyanis Ross Patterson például rendezőként is közre működött a produkcióban (ez a második munkája a Helen Keller vs. Nightwolves után), míg Jarred Taylor és Nick Palmisciano producerként. A forgatókönyvet pedig Billy Jay, Nick Palmisciano és Ross Patterson írta. A film egyébként pár keményfiúról és -lányról szól, akik egy kiadós bulizás után zombiapokalipszisre ébrednek, és igen veszélyes küldetésre indulnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dzsagon #7
    Danny Trejo nulla Tarantino által rendezett filmben volt benne. De nincs nagy baj.
  • secutor92 #6
    Nem kell fikázni egyből, ez tényleg kb egy nagy költségvetésű amatőr filmnek feleltethető meg. Zs kategóriás ökörködés, de nem is szeretne több lenni annál.
    A főszerepben a noname idióták amerikai veteránok(youtuberek) baráti köre, akik ezzel a filmmel más veteránoknak szeretnének pénz gyűjteni. Pár cameo kisebb-nagyobb színészekkel, mint Keith David, Danny Trejo, William Shatner, Sean Astin aka Samu, meg közismert veteránokkal, mint Medal of Honorral kitüntetettek: Petry, Romesha és Meyer. Feltűnik még Luttrell aka Lone Survivor, meg a csávó, aki egyike volt annak a 3 embernek, akik tavaly megakadályozták a francia vonaton a terrortámadást.
  • Voltan #5
    Hát nem tudom, ez nálam sem adja nagyon, pedig nagy zé fan volnék.
    Nagyon erőltetettnek tűnik, egy darab olyan rész sem volt, amire felkaptam volna a fejem, vagy egy kicsit elmosolyodtam volna. Ha a trailer ilyen, akkor milyen lesz a film?

    I´ll pass.
  • DantszEE #4
    *ennél
  • sárkánylovag #3
    Noname biztos nem mert Danny Trejo majd az összes Tarantino filmben benne volt :)
    Macséta nem rémlik ? Más kérdés hogy a Z nation nekem ettől jobban tetszik.

  • wwenigma #2
    Ha ez neked ZS szar akkor gratula. :D
  • dzsagon #1
    Noname idiótákkal forgatott zs szar.