Szekeres Viktor

Új Batman v Superman-előzetes érkezett a semmiből

A semmiből új előzetest kapott a sokak által várt film - természetesen új jelenetekkel.

Ezen a héten valószínűleg nem sokan számítottak arra, hogy kapnak valami jóságot a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) című képregényhez, de ahogy kell, pont ilyenkor csapott le a Warner egy új, másfél perces előzetessel, mely vélhetően a nemzetközi piacra készült, legalábbis a japán feliratokból erre lehet következtetni.


Az Amerikában 2016. március 25-én bemutatásra kerülő film főszereplői Ben Affleck, Henry Cavill és Gal Gadot lesznek (utóbbi Wonder Womanként saját filmet is kap nemsokára), mellettük még szerepelni fog még visszatérő karaktert alakítva Amy Adams, Laurence Fishburne és Diane Lane. Új fenyegetésként Jesse Eisenberg Lex Luthorja tűnik majd fel, szövetségesként pedig Jeremy Irons Alfredje, és egy nem képregényes karakterként Holly Hunter kapott még kiemelt szerepet. Ezeken kívül még azt is tudjuk, hogy Jason Momoa is felbukkan a filmben Aquamanként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #4
    Köszönjük a kb. 0.5 másodpercnyi "új jeleneteket"!
  • Zombee #3
    Rozsomákot sem lehet elpusztítani, az X-Men tagjai között is van, aki repül, az F4-ben láthatatlan is van, de csak egyvalaki van, aki felvesz egy szemüveget, megfésülködik, és senki sem jön rá. Ez így mondjuk tényleg erős, 1939-ben még elment, de szerintem ma csak azért hagyják benne, mert 80 év alatt összeforrt a karakterrel. :)
    De alapvetően kár a szuperhősöket komolyan venni, kevésbé lesz szórakoztató.
  • Chris05 #2
    Szerintem inkább az gáz, hogy tud repülni és sebezhetetlen. Ha ezeket el tudod fogadni, azon már kár fennakadni, hogy nem ismerik fel...
  • GabeE3e #1
    Ez még mindig röhejes,hogy Supermant nem ismerik fel "civil"-ben, mert van rajta 1 szemüveg, nagyon gáz.