Szekeres Viktor

Két új, időutazós sorozat készül

Egyre több időutazós tévésorozat készül.

Bár jelenleg is van a különféle tévécsatornákon körülbelül féltucat időutazós tematikával rendelkező tévésorozat, mégis egyre több és több amerikai tévécsatorna próbálkozik meg készíteni olyan szériát, mely valamilyen módon az időben történő utazással foglalkozik. Jelenleg a pilotberendelések időszaka tart odakint, ami azt jelenti, hogy a legjobb pilotforgatókönyveket leforgatják a csatornák, hogy az elkészült tervekből a legjobbakat bekérjék sorozatnak is. Tehát a pilotforgatás még nem jelent sorozatberendelést, de mindenképp egy fontos lépés annak irányába.

Az egyik időutazós projektnek nemes egyszerűséggel Time a címe és az NBC csatornára készül Eric Kripke és Shawn Ryan tollából. A történet egy valószínűtlen trióról szól, akik időutazni kezdenek azért, hogy egy zseniális bűnözőt megakadályozzanak abban, hogy az emberi történelem folyásának megváltoztatásával katasztrofális eseményeket idézzen elő.

Az ABC csatornára Kevin Williamson ír időutazós sorozatot Time After Time címmel. Ez Karl Alexander 1979-es regénye alapján készül, és a fiatal H.G. Wells-ről szól, aki 19. században feltalálja az időgépet, megmutatja a barátainak is, akik egyike maga Hasfelmetsző Jack (persze Wells ezt nem tudja), és aki, mielőtt elkapná őt a rendőrség, az időgéppel meglép és 1979-ben köt ki - Wells pedig a nyomába ered.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • grobs #2
    Tehát lesz két időutazós sorozat amikben a pilot-ban lesz időutazás, aztán sima krimi. Tűkön ülök úgy várom ... ja nem.
  • xido #1
    Na most szeretném a címeket..annak a féltucatnak..bár gyanítom,hogy olyanok is lesznek benne,mint az Outlander...de örömmel venném a többit :)