Szekeres Viktor

Újabb tévésorozat kap nálunk világpremiert

A Fekete vitorlák új szezonját akkor láthatjuk, amikor Amerika.

A New Providence-ért vívott szövevényes küzdelem folytatódik a Fekete vitorlák (Black Sails) harmadik szezonjában is, ráadásul Amerikával egy időben, hiszen az idei 1. részt már január 24-én (vasárnap) hajnal négykor meg lehet nézni a Viacom csoport filmcsatornáján, a Paramount Channel műsorán. A nagy kérdés természetesen az lesz, hogy Jack Rackham és újonnan alakult legénysége végre megkaparintja-e az áhított kincset, és ha igen, akkor milyen áron? A csatorna közleménye szerint a politika, a háború, a túlélés, a rabszolgaság kérdése, az igazságszolgáltatás módja és természetesen a kalózkodás színe-java határozza meg továbbra is majd a sorozat történetét.

Flint kapitány és csapata újabb veszedelmes csaták elé néz a Fekete vitorlák harmadik évadában. Nézzétek meg az első részt a világpremierrel egy időben vasárnap hajnali 04:00-kor!

Közzétette: Paramount Channel Hungary - 2016. január 19.

Az 1700-as évek valós karaktereit is felvonultató sorozat harmadik évada újabb hírhedt történelmi alakokat ígér: többek között feltűnik majd a legendás és rettegett kalóz, Feketeszakáll is. A sorozatban főszereplő Toby Stephens mellett továbbra is megjelenik majd az Eleanor Guthrie-t játszó Hannah New, valamint a McLeod lányaiból ismert Luke Arnold, a Stevenson-regény John Silverjének megformálója is. A Dexter című sorozatban feltűnő Ray Stevenson a legendás Feketeszakáll szerepében lép színre, és úgy tűnik, a föld alól tér vissza, hogy rendezze befejezetlen ügyeit Charles Vane-nel, akit továbbra is a Szégyentelenek sztárja, Zach McGowan alakít.

Ma este még az elszalasztott epizódokat pótolhatjátok, de jövő vasárnap, az amerikai premierrel egy időben, azaz hajnali 04:00-kor már láthatjátok a harmadik évad első részét a Fekete vitorlákból! Várjátok már?

Közzétette: Paramount Channel Hungary - 2016. január 17.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sárkánylovag #1
    Én néztem a Fekete vitorlákat nekem tetszett, de a cikk címével kicsit problémám van.