Szekeres Viktor

Wonder Woman-mozifilm: itt vannak az első videók

Most vethetünk először pillantást a Wonder Woman-mozifilmre.

Nemrég megkezdődött a Wonder Woman, vagyis a Csodanő című képregényfilm forgatása Patty Jenkins rendezésében. Nem is nagyon számított senki arra, hogy már most, a munkálatok elején láthatunk részleteket a filmből, azonban a Suicide Squad-előzetes bemutatásra után a Warner Bros. Pictures megmutatott pár részletet is a filmből a DC Films Presents: Dawn of the Justice League című tévés különkiadás keretében. A műsor egyik házigazdája Kevin Smith volt.


A tervek szerint a Csodanő forgatására Angliában, Franciaországban és Olaszországban fog sor kerülni. Gal Gadot-t egyébként már 2016 márciusában láthatjuk a szuperhős karakter bőrében a Batman v Superman: Dawn of Justice-ban, a konkrétan rá szabott mozifilm pedig Amerikában 2017. június 23-án kerül bemutatásra a mozikban. Gadot mellett egyébként még olyan színészeket láthatunk még a képregény-filmben, mint Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya és Lucy Davis.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #8
    "DC es Marvel kepregenyekben is, minden szuperhos tipikus feher amerikainak tunik"
    Nem igaz. Hulk pl. zöld spanyol.
  • Ender Wiggin #7
    "DC es Marvel kepregenyekben is, minden szuperhos tipikus feher amerikainak tunik"

    Nekem meg az tűnt fel, hogy minden férfi szuperhős szénné van gyúrva (még a nyápic pókember is), miközben az összes szupererjű nőn csak a csöcs lett túlhangsúlyozva, különben pálcikaemberek (she-hulk talán az egyetlen kivétel). Logikus?

    "figyelmen kivul hagyva, az eredettortenet szerinti szarmazasat...."

    Ja, mert tudjuk, hogy az idegen bolygóról származóknak milyennek kéne lennie? És a sugárzástól, meteortól, mérgező hulladéktől, rovarcsípéstől stb. átvaltozott eredettel mi a helyzet? Ilyesmi csak fehéremberrel esik meg, nem? :-D
  • Vampy #6
    Ha azt nezzuk, hogy elvileg a Csodanot (illetve az egesz nepet) a gorog amazonokrol mintazta a kitalaloja, illetve az egesz tortenetet athatja a gorok mitologia, akkor azt kell mondanom, hogy Gal Gadot (bar izraeli) sokkal inkabb tunik gorognek, mint az eddigi csodanok (akar a kepregenyesek is)

    Amugy is, nekem kisse zavaro volt, hogy a DC es Marvel kepregenyekben is, minden szuperhos tipikus feher amerikainak tunik, apszolut figyelmen kivul hagyva, az eredettortenet szerinti szarmazasat....
    Utoljára szerkesztette: Vampy, 2016.01.20. 23:14:26
  • Jagdgeschwader #5
    Az nem kifejezés... Ha jól emlékszem WW görög isteneket is össze tudott verni, mint egy női Kratos. Gadot kisasszonynak bájos arca van az tény, de nincs előttem a kép, hogy akár egy befőttes üveget ki tudna nyitni segítség nélkül.
  • Dewri #4
    Igen, ezzel együtt egyáltalán nem illik rá WW szerepe...
  • Angelus1991ster #3
    Gal Gadot színésznő izraeli.
  • Dewri #2
    Ja, csak kár, hogy WW nem izraeli. Emellett kék szemű. És persze egyéb testi adottságai is kiemelkedőek... A ruhájáról nem is szólva. Szóval ez maximum egy gyenge Xena 2.0 lehet, nem WW...
  • Angelus1991ster #1
    Szépek az izraeli lányok.