Szekeres Viktor

Itthon is letaszították az élről az új Csillagok háborúját

Itthon Leonardo DiCaprio okozta a Csillagok háborúja vesztét.

Miképp Amerikában, úgy Magyarországon is véget ért a Star Wars: Az ébredő Erő uralkodása. Viszont míg odakint egy kommersz komédia folytatása, a Pofázunk és végünk Miamiban csapott oda a Star Warsnak, addig itthon a 12 Oscar-díjra jelölt A visszatérő, mely mindenki döbbenetére nem elég, hogy az első helyen nyitott hazánkban, de még főszereplője, Leonardo DiCaprio legjobb itthoni startját is szállította.

Az Intercom forgalmazásában bemutatott A visszatérőre 50 moziban 59 693-an voltak kíváncsiak csütörtöktől vasárnapig, míg a Star Wars-saga hetedik epizódjára "csak" 42 676-an. Ezzel előbbi film 84,5 millió forint bevételt ért el, míg a scifi 1,6 milliárdnál tart. J.J. Abrams filmje egyébként 1,126 millió nézővel már a Titanicot is túlszárnyalta nézőszám tekintetében, s nemsokára megelőzheti az uralkodót is, mely egy másik Star Wars-film, a Baljós árnyak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #12
  Ez a visszatero is egy kalap kaki....
 • kissssss #11

  Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.01.20. 16:03:44
 • Vata111 #10
  Volt, igaz gagyi. Vau-vau!

 • kissssss #9
  kutya se emlékszik a baljós árnyakra... az utolsó fénykardpárbajtól eltekintve semmi másra nem emlékszem belőle.

  egyáltalán volt benne űrcsata?
 • kissssss #8
  mond te emlékszel még valamire is az sw7-böl? mert én solo jelenetein kívül már nem nagyon, sajnos az egész film egy erőltetett copy paste termék lett....

  fél év múlva már mindenki inkább a következő részt fogja várni erre meg nemszívesen fognak visszaemlékezni.

 • kalapos01 #7
  és te eldöntötted, hogy mi kopik ki a köztudatból? te vagy a köz tudata? még a baljós árnyak sem kopott ki a köztudatból, akkor ez miért kopna?

  cserébe a revenantot a kutya nem fogja emlegetni 10 év múlva, mert annyira vékony a sztori (cserébe szuper a megvalósítás). a fifty shades-et is el fogják felejteni (a könyvet emlegetni fogják), a marvel filmek közül néhányat már ma sem emlegetnek. ellenben fogják például emlegetni a jelöltek közül a mad maxet, vagy a carolt, talán a big shortot is.
 • Vata111 #6
  A "kikopni a köztudatból" és a "42000+ nézővel a második helyre csúszott 1 hónap után" között azért van árnyalatnyi különbség.
  Mondom ezt úgy, hogy elsőre nem tetszett az SW7, ami nem jelenti azt, hogy nem adok második esélyt neki.
 • kissssss #5
  ez nem fika volt hanem ténymegalapítás, egy igazán jó film(föleg ha fojtatásról van szó) nem a premier után egy hónappal kezd kikopni a köztudatból hanem évek múltán... revenant, fifty shades of grey, mostani marvel filmek, és még hosszasan lehetne sorolni a a filmeket amiket még egy évtized után is emlegetni fognak.

  ha csendben maradtál volna bölcsebb maradtál volna... de nem neked be kell ugatni.
 • molnibalage83 #4
  Minden szepontból egy tragédia az új SW.
 • Ragnaar #3
  Ennyi, egy egyhónapos premier dátummal ez nem minősíti a filmet.
  Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2016.01.20. 09:26:34