Szekeres Viktor

Készül a Megtorló-tévésorozat

Ahogy arra számítani lehetett, a Marvel és a Netflix megpróbálkozik egy The Punisher-sorozattal.

A Tv Line értesülései szerint a Netflix berkein belül megindult egy The Punisher, azaz Megtorló tévésorozat fejlesztése, ami a Daredevil spinoffja lenne, hiszen Frank Castle ismert karaktere ennek a sorozatnak a második szezonjában fog feltűnni Jon Bernthal alakításában. Az új Megtorlót ennek megfelelően március 18-án láthatjuk először, természetesen itthon is, hiszen pár hete nálunk is elérhető legálisan a Netflix.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy ki fogja írni a The Punisher-sorozatot, mint ahogy egyelőre még a Netflix sem erősítette meg a sajtóértesüléseket, így csak annyit tudunk, hogy a karaktert a Daredevil második szezonjának vezető írói, Doug Petrie és Marco J. Ramirez alkották, hiszen az első szezonos showrunner, Steven S. DeKnight, a Transformers-unvierzum írószobájához szerződött le a szériát követően.

Bernthal egybként a népszerű Marvel-karakter negyedik inkarnációja lesz. Annak idején, 1989-ben, A Büntetőben Dolph Lundgren volt Frank Castle, 2004-ben, A megtorlóban Thomas Jane, míg a 2008-as A Megtorló - Háborús övezetben Ray Stevenson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #3
    Ez igaz, de a MAX imprint meg ezekhez kepest is durvulos volt, kifejezetten a Comics Code Authorityval tortent szakitas miatt kezdtek el.
  • Cickány90 #2
    A Netflix sorozatai sem kifejezetten azok.
  • BrockSamson #1
    Garth Ennis kene a sorozatnak, bar az o Punisher MAX szeriaja nem kifejezetten csaladbarat.