Szekeres Viktor

Amerikában besült, itthon nagy siker az új Tarantino-film

Tarantino Aljas nyolcasa itthon elég nagy siker.

Amerikában elég nagy csalódást jelentett Quentin Tarantino új filmjének, az Aljas nyolcasnak (The Hateful Eight) nyitóhétvégi bevétele, hiszen az alulmúlta a rendező előző két filmjének, a Becstelen brigantyknak és a Django elszabadulnak a kiugróan magas debütálását. Azonban itthon nem lehet panasz Tarantino és a western műfajának rajongóira, hiszen nálunk a két előző Tarantino-filmet meghaladó érdeklődés mutatkozott az Aljas nyolcas iránt.

A Forum Hungary által forgalmazott alkotás 67 moziban került bemutatásra Magyarországon, és csütörtöktől vasárnapig 54 094 jegyet adtak el rá, ami 74,6 millió forint bevételt jelentett, ezen osztozhatott a Forum, illetve a multiplexek üzemeltető. A remek debütálás azonban mindössze a második helyre volt elegendő a hétvégi hazai mozis bevételi toplistán, hiszen a Star Wars: Az ébredő Erőt hétvégén 69 777-en nézték meg, így zsinórban negyedik hete számít a legnézettebb filmnek nálunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #1
    Nekem aztán tök mindegy, de most úgy lesz mint annak idején az Avatarnál. Minden nap ki kell hozni egy Csillagok háborúja hírt?