Szekeres Viktor

Az év legijesztőbb horrorelőzetese megérkezett

A Démonok között első része közepes lett, a folytatás talán jobban sikerül.

Az év első horrorfilmes előzetesének mindig jó dolga van, hiszen rá lehet aggatni az "idei legijesztőbb" címkét, minőségétől függetlenül, de a Démonok között folytatásának trailerje kapcsán ember legyen a talpán, aki az elmúlt napokban megjelent előzetesek közül félelmetesebbet talál. Az Amerikában június 10-én bemutatásra kerülő The Conjuring 2 - The Enfield Poltergeist című folytatásra, amit ismét James Wan rendez (a forgatókönyvért is ő felelt Carey Hayes & Chad Hayes, valamint David Leslie Johnson társaságában), visszatér az első rész két főszereplőjét, Ed és Lorraine Warrent alakító Patrick Wilson és Vera Farmiga.


A visszatérő szereplők mellett a filmben kiemelt szerepet fog még kapni Frances O’Connor és Madison Wolfe, Lauren Esposito, Patrick McAuley és Benjamin Haigh, valamint Maria Doyle Kennedy, Simon Delaney, Franka Potente és Simon McBurney. A Démonok között 2 története szerint a Warren-házaspárnak Angliába kell utaznia, hogy segítsenek egy egyedülálló anyának és négy gyermekének egy kísértetjárta házba. A címből kiderül, hogy a Démonok között ismét valós alapokra fog építkezni, itt a hírhedt, enfieldi jelenségeket dolgozzák fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #4
    Igen, pontosan azt akarja mondani..de eleg szep, hogy bar levezetted magadnak, hogy mi a hiba, azert felfogni mar nem sikerult.....Probalom 1 meg szemleletesebb peldaval elmagyarazni: Probald mondani ismeroseidnek, hogy: Ez az ev jol sikerult...igy januarban...Aztan probald ugy, hogy Eddig ez az ev jol sikerult...kozben figyeld, hogy mikor nem neznek rad ugy mint 1 hulyere...
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2016.01.09. 21:39:26
  • zetortraktor #3
    Nem mintha egy centit is számítana a cím. A hír lényege, hogy megérkezett egy idei horror előzetese. Semmi több.
  • zetortraktor #2
    Ha X film előzetese a legijesztőbb az adott évben megjelentek közül, akkor az addigi legijesztőbb is egyben. Szóval akkor ugyanazt jelenti. Ha pedig az addigi legijesztőbb, akkor..., ööö, arra célzol, hogy december 31-éig nem lehet valamire azt mondani, hogy legijesztőbb? Vagy, hogy a halálos napjáig nem mondhatod meg, hogy mi a legfinomabb, csak azt, hogy mi az eddigi legfinomabb?
  • KoLaMan #1
    Sajnálom, hogy egy írással hivatásból foglalkozót kell figyelmeztetnem: az a két kifejezés, hogy az "év legijesztőbb", és hogy az "év EDDIGI legijesztőbb" horrorja - nagyon nem ugyanazt jelenti...