Szekeres Viktor

Az HBO legalább 8 évad Game of Thrones-t akar

2018-ig elég jók a kilátásai a Trónok harcának.

Mint arról tegnap hírt adtunk, az HBO április 24-én kezdi el adni a Game of Thrones, azaz a Trónok harca legújabb, hatodik szezonját. A kérdés, ami a sorozat kapcsán leginkább foglalkoztatja a nézőket, már persze Havas Jon sorsán kívül, hogy még hány szezonra lehet számítani a jövőben. Legutóbb ugyanis a csatorna az 5. és a 6. évadot kérte be a készítőktől, s azóta nem történt újabb berendelés, de miképp Michael Lombardo, az HBO programigazgatója elmondta, jelenleg is folynak a tárgyalások a két készítővel, D.B. Weisszel és David Benioffal, melyek végeztével minden valószínűség szerint be fogják jelenteni a hetedik és a nyolcadik szezonos berendelést is.

Mindez azt jelentené, hogy 2018-ig biztosan képernyőn maradna a Game of Thrones. Így pedig talán George R. R. Martin is be tudja majd fejezni könyvsorozatát. Illetve csak esélye nyílik erre, ugyanis az író még a hatodik kötettel sem végzett, így az nem kerülhet kiadásra a tévés premier előtt, ami egyben azt is jelenti, hogy a sorozat meg fogja előzni a könyveket. Ez persze akkora gondot nem szabad, hogy okozzon azoknak, akik egyszerre nézik és olvassák a történetet, hiszen a tévésorozat már eléggé elkanyarodott az írott szövegtől, így egyáltalán nem biztos, hogy a sorozatbéli történések spoileresek lesznek a könyvbéliekre nézve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Piszkos Fred #5
    Még jó hogy baszás már alig van benne, és kardozás is egyre kevésbé... :)
  • Paddy #4
    Most lesz igazán érdekes a sorozat, mert innentől kezdve "mi lett volna", ha alapon kanyarog tovább a sztori immár 100%-ban. Azaz aki a könyvet meg akarta spórolni a sorozat megnézésével az már régen rossz lóra tett. Szóval hajrá!!:)
  • Boresz #3
    azok a mások végre odaérnek a megyébe? (nem olvastam a könyvet,és kimaradt az utolsó évad is)
    a kardos b@szós forgatókönyv kezd unalmas lenni.....
  • molnibalage83 #2
    Kicsit már rétestészta jellege lesz így...
  • cylonflatus #1
    Mire befejezik Brannak szőrös lesz a pöcse...