Szekeres Viktor

Daredevil fog kiszúrni az új Batmannel?

A Marvel lehet, hogy jól kibabrál a DC-vel. Megint.

Képregényes honlapokon jelent meg először az a pletyka, miszerint a Marvel Studios és a Netflix pont akkorra fogja időzíteni közös tévésorozatuk, a Daredevil második szezonjának premierjét, amikor a Warner stúdió bemutatja a mozikban a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) című filmjét, vagyis március 25-én. Ebben pedig az az érdekes, hogy nem csupán egyetlen, egy órás premiert jelentene a széria bemutatója, hanem 13 részt, hiszen a Netflix a teljes első szezont azonnal elérhetővé teszi.

Aki pedig így 25-én a Daredevilre szavazna (mondjuk, hogy elkerülje a spoilereket, vagy mert intenzív élményre vágyik), az biztos, hogy nem tudná megnézni a nyitónapon Zack Snyder mozifilmjét. Annak ellenére, hogy a lépés teljesen korrekt lenne a Marvel Studios és a Netflix részéről, az értesüléseket egyik fél sem erősítette meg, így még mindig csak az tekinthető biztosnak, hogy a sorozat, melyben többek között Punisher és Elektra is szerepelni fog, márciusban kerül fel a szolgáltató kínálatába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MoRT2195 #2
    Pontosan. Sőt azért ésszerűbb elmenni először a moziba, mert az max 3 órás lesz, de inkább 2 - 2,5 óra. Utána meg jöhet a kb. 10 órás sorozat, ami sokaknál lehet több napig is eltart. Meg szerintem esélyesebb, hogy egy Batman-es spoilerba fut az ember, mintsem egy Daredevil-esbe. :)
  • Zombee #1
    Túl van ez spilázva. Elmész a moziba, utána megnézed a Daredevilt. Az otthonod és a mozi között meg nem olyan nehéz elkerülni a spoilert, még spoilerfóbiások is bevállalhatják. :)